lördag, augusti 04, 2012

Tillbakablick i trädgården

Schersminen har blommat över för länge sedan och lämnade som vanligt ingen doft, what so ever! Fick tag i en doftlös variant och det grämer mig än idag! Jag som älskar den underbara doften som är så lik jasmin.

Men blommade vackert gjorde den i varje fall i år, vilket inte alltid varit fallet. Den brukar ofta angripas av löss. Så någon glädje gav den ändå - blommorna är ljuvliga!

Tänk vad trädgården har bjudit på mycket blommor i år:)

6 kommentarer:

 1. Underbara foton! Ja man förundras varje år över allt vackert naturen har att erbjuda!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Kul att kunna bjuda tillbaka på allt fint du bjuder på din blogg:)

   Ha en fin kväll!
   Kram Suz

   Radera
  2. Hej fina Suz!
   You made my evening- tack för dina generösa, härliga inlägg på min blogg ikväll!!! Som de värmde och visst är Skåne alldeles alldeles underbart!!!!
   Kram igen

   Radera
 2. Hej Suz!

  Vad vackert er schersmin har blommat i sommar. Förstår att du saknar doften för de doftar verkligen helt fantastiskt men den är ju så otroligt vacker bara i all sin prakt. :)

  Ja, vilken vår och sommar det har varit här nere i Skåne. Helt perfekt vad det gäller trädgåd och odlande. Så mycket njutning och än är det inte över :)

  Du fantastiska kvinna, du är helt otrolig som tagit dig tid och skrivit kommentarer på mängder av mina inlägg idag. Som det värmer mitt hjärta vännen.♥

  Ha en fortsatt fin helg och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta! Var ju absolut tvungen att uppdatera mig på mina favoritbloggar ... håller på att försöka hinna ikapp alla era fina inlägg, men jag får ta lite i taget. Det är ju egentligen koppla ner som gäller nu när vi har så fint väder och är lediga ;) Men en liten stund då och då, när dottern har besök av kompis och inte har tid med oss och mannen intagit soffan för OS-uppdatering:)

   Dessutom är ni några fina, fina kvinnor som fortsatt kommentera hos mig trots att jag knappt varit närvarande här och det värmer så otroligt mycket - ni är fantastiska!

   Ha det fint och ta hand om dig!
   Kramar
   Suz

   Radera
 3. Oh, så vacker schersminen är. Ljuvlig, även utan doft men jag kan förstå att du saknar den. Hela er trädgård är full med härligheter.

  Tack rara för din hälsning!

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz