fredag, augusti 17, 2012

Samla semesterkänsla

Idag har jag suttit under det lilla trädet och tittat på när tvätten torkat. Ja, så uttryckte i varje fall mannen min det:) För min del så har jag samlat semesterkänsla, lagrat sommarminnen och försökt vila bort min onda, tråkiga hals. Imorgon är det ju cabbetur och då vill jag vara pigg som en mört!

Men jag var inte ensam att nyttja stolen, där under trädet - mannen tog sig en skön tupplur och fick naturligtvis nya trädgårdsidéer. Vilken tur att jag flyttade ut stolen där, jag visste ju att det skulle vara toppen att sitta där under apeträdet ;)

Och visst kan man gärna se tvätten fladdra i vinden, är det inte sommarkänsla så säg? För att inte tala om hur gott det luktar när man sedan bäddar med de nytvättade lakanen!

Jag försöker ta vara på de sista semesterdagarna så mycket jag bara kan, nästa vecka är allt som vanligt igen. Men det går att sätta guldkant på vardagen också!

Ha en fin helg alla fina vänner!

4 kommentarer:

 1. Jag bara ler Suz! Så härligt du skriver. Kan just nu inte tänka mig något härligare än att sitta under ett träd och se på vacker tvätt i solen. För det är vackert! Jag älskar tvätt som hänger ute.

  Bra att det blev lite inspiration för mannen också ;)

  TACK rara för dina värmande ord!!

  Stor kram! Trevlig helg
  Lotta

  SvaraRadera
 2. God morgon Suz!
  Du kan det där med att njuta sommar! Låter underbart med att bara vara ett tag i det ljuvliga sommarvädret. Lite regn hos oss denna morgon men det ska visst bättra sig. Imorgon värmebölja!!!
  Tack för fin kommentar hos mig!
  Njut lördagen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Låter härligt, det där. Det gäller att passa på att njuta så länge det bara går. Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Bättre sätt att ta vara på semestern kan det väl inte finnas! Ser underbart ut. Här har det varit regn o grått hela dagen så tvätten har torkat inne och då är den inte lika kul att titta på ;) Jag har njutit av annat i stället.
  Kram.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz