lördag, augusti 11, 2012

Roadtrip, del 1

Bryan Adams i Linköping. Bild lånad från Aftonbladet.


Vad finns det att säga? Har man en gång börjat lyssna på Bryan Adams och gillar musiken - då är man fast. Att höra honom live är ett strå vassare ... och man får valuta för pengarna, över två timmar körde han och brände av hit på hit. Det tar liksom aldrig slut och visst är det en höjdare när man är på konsert och sjunger med i ALLA låtarna:)

Det gjorde heller inte ont att Dan Hylander värmde upp oss med "Svart Kaffe" och "Skuggor i skymningen" - blir man nostalgisk eller blir man nostalgisk? Mikael Rickfors rockar fortfarande och Mats Ronander försöker med, men känns något tröttare än de andra.

Hur som helst - det var vårt första stopp på vår lilla roadtrip - Linköping och höjdarkonsert med Bryan Adams! Kunde inte startat bättre:) Ja det regnade ju, men konserten hade flyttat inomhus och nu har vi vant oss vid de där envisa dropparna. Onsdagen var ändå transportsträcka till Stockholm, så det var ingen större fara.

Mer om detta i del 2! Ha det fint!

1 kommentar:

  1. Vilken kväll Suz! Bryan Adams är alltid Bryan Adams och jag förstår att du njöt. Han är bra han. Och Dan Hylander... en annan favorit från ungdomen. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz