torsdag, januari 14, 2016

När man snöar in ...

 
Så mycket snö har det inte kommit att jag snöat in precis. Men jag har idag snöat in på att hinna ikapp. När jag med den tredje koppen te i handen försöker se klart alla avsnitt av Jills veranda innan de plockar bort dem från playtjänsten börjar det verkligen kännas som om jag snöat in:) Jag har också kikat på Sveriges mästerkock, Lars Lerin mm, tvättat lite mer och så vill jag skriva lite till i mina anteckningsböcker. Hinna ikapp med mina funderingar kring ett kommande projekt här hemma, kanske knåpa på en liten moodboard. Och låta kroppen få lite motion.
 
 
 
Igår sken solen från en nästan klarblå himmel och jag hade verkligen velat ta en promenad men hann inte eftersom jag var på jobbet. Idag dalar snöflingorna från en grå himmel men jag får nog ändå tvinga mig ut på en promenad, behöver den friska luften. Vill jag förstärka motionspasset kan jag alltid ställa mig på crosstrainern en stund också;) Eller så behöver det skottas mer snö!
 
 
Nu sitter jag ju inte bara i soffan och kollar på tv, nejdå. Det står faktiskt ett stenåldersbröd i ugnen och tvättmaskinen jobbar för fullt. Det finns alltid något att ta tag i, men idag ska jag hinna ikapp. Det är faktiskt prio ett!
 
Tack till alla er som kikar in, oavsett om ni lämnar avtryck eller ej. En kommentar värmer och det är alltid roligt med feedback eller bara en hälsning. Men jag vet att det tar tid så det är inget jag på något sätt räknar med. Försöker själv ta mig den tiden emellanåt och kika in till er lite pö om pö men jag vet att det kan dröja mellan kommentarerna. Och det är det fina med bloggvärlden, jag väljer att låta det stanna vid att vara roligt och inte känna någon press att jag måste det ena eller det andra.
 
Så vi ses och hörs när det är roligt eller kanske bara känns som ett härligt andrum.
 
Ha det fint i snöyran<3
 


4 kommentarer:

 1. Härliga vinterbilder. Nu har vi också snö. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Wow med snö ni har, här är det i princip barmark, men isande kallt, så jag brassar på i kaminen och håller mig inne. Fin fredag till dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Fina Suz. Vilka underbara vinterbilder du bjuder på. Så vackert! Och nog kom vintern med besked alltid. Snö och kyla. Men också ljuset (och vilka lycka att dagarna blir allt längre nu) och idag strålade solen från en blå himmel här. Då blir jag allt lite förälskad i vintern. Fast det är rätt skönt att komma in i värmen också. ;)

  Vad skönt och lite mysigt att hinna ikapp med lite av sådant som man vill hinna med. Och vilken tur att sådant som svt play finns när tid och ork inte räcker till. Att man kan välja en dag som passar bättre. Min räddning ofta. :)

  Det låter spännande med ett nytt projekt. :) Jag ser fram emot att höra vad ni har för något spännande på gång. :) Här hemma är det projekt trädgård samt projekt Lottas arbetsrum som gäller detta år. :)

  Tack själv kära Suz för att vi genom din fina blogg får en liten glimt av ditt liv och dina tankar. För att vi får lära känna den fina människa du är och inspireras av dig. Och för ditt stora varma hjärta som både lyser genom varenda ord och bild här på din blogg men också i våra kommentarfält. Du är en pärla vännen och det är alltid lika roligt att kika in här i din oas. Tack för att du finns.♥

  Ta hand om dig och ha en riktigt mysig helg tillsammans med familjen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Idag var det vindstilla, soligt och -7 och ett härligt promenadväder...det är då jag gillar vintern som mest.

  Att hinna ikapp är precis vad jag behöver, så idag är en sådan dag att fundera, planera och hinna ikapp.

  Kram Kajsa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz