fredag, januari 01, 2016

Gott Nytt År!

 
Hoppas att alla får en riktigt fin start på det nya året! Tänk, nu har vi vänt blad och återigen startar vi upp ett nytt år. Inget märkvärdigt egentligen, det är ju som vilken dag som helst om vi tänker efter. Men precis som när jag gick i skolan och tyckte att en ny termin var en nystart så tar jag chansen att göra en nystart. Startar om med ny kalender, nya idé- och inspirationsböcker och nya listor.
 
Nyårslöften? Nej, jag väljer att ha lite nya mål istället. Nåja, nygamla får vi nog kalla dem. Men de ska inte vara så ångestladdade den här gången och fyllda med måsten eller pekpinnar och de får växa fram allt eftersom. Hitta mer upptäckarglädje i vardagen. Ett litet steg i taget.
 
Och för bloggen har jag inga planer alls. Förra året hade jag ambitionen med olika teman men det stupade i takt med blogglusten och blev till ett krav jag lagt på mig själv. Framöver blir det precis så rörigt och spretigt som det alltid varit härinne hos mig och när andan faller på. Tänkvärda citat när jag hittar något sådant, recept om jag känner för det och allt annat mellan himmel och jord som dyker upp i mitt sinne.
 
Jag hoppas ni vill följa med på min resa ännu ett år.
Vardag eller varje dag - alla dagar är lika mycket värda
och kan innehålla en ny tanke som ger dig ny gnista!
 
Ett riktigt fint och mjukt 2016 till er alla<3
 
PS. Stort grattis på födelsedagen Kikki - hoppas du får en härlig dag<35 kommentarer:

 1. Låter klokt att ha mål istället för nyårslöften! Gamla eller nya, vad spelar det för roll, det är bara att kämpa på så gott man kan och ge sig själv beröm när det går framåt! Och visst kommer det gå framåt under 2016!
  Det gäller att tro på sig själv!
  Önskar dig ett fantastiskt 2016 och visst följer vi med på din bloggresa även i år!
  Kram och nospussar från Melody med matte!

  SvaraRadera
 2. Bättre att tänka som du skriver. Har man för mycket mål blir det bara krav som inte blir roligt. Ha en härlig start på 2016. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År! Du låter ju som jag! Listor och mål, mys med ny kalender och nya idéer :) Det är något speciellt med ett nytt år helt enkelt och jag hoppas att du får den bästa starten på 2016.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det är självklart att jag hänger med dig :) Det får spreta eller göra vad det vill, du är alltid inspirerande!
  En god fortsättning på 2016 önskar jag dig!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en God fortsättning på 2016. Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz