söndag, januari 24, 2016

1000 ...

 

Jag har grubblat några dagar på hur detta inlägg skulle se ut. Funderat på om jag skulle göra något speciellt av att det är inlägg nummer ettusen. Men min lilla blogg har alltid spretat både hit och dit och då får detta inlägg också göra precis det - spreta åt alla håll.
 
Bara det faktum att jag sitter här och skriver på det tusende inlägget tycker jag känns märkligt. När jag började blogga tänkte jag aldrig att det skulle vara någon längre tid och nu börjar jag närma mig fem år! Kanske inte så många inlägg under dessa år, men jag skriver när andan faller på och när det känns roligt eller som en välbehövlig paus.
 
Jag ska inte rangordna något men vill ändå orda lite om allt det mysiga som bloggen gett mig. Att jag mött nya vänskaper genom bloggen, både härliga männsikor som jag träffat i verkligheten och några som jag ännu inte haft nöjet att träffa men som jag försöker hålla kontakten med via våra bloggar. Att jag får skriva några rader då och då, ibland längre texter (som mannen min inte orkar läsa och kanske är det några fler;)). Och att jag då och då får lust att greppa kameran för att ha några fina bilder att lägga in här. Men på sistone har det även blivit bilderna från Instagram. Att det blir en hel del "feelgood"-tankar, citat och andra små saker. Det där som är Var Dags Saker ...
 
Att det blev en bild på månen idag är helt enkelt för att jag råkade fånga den häromdagen. Nästan full. Bara sådär och med ett flygplan rakt ovanför. Ni som hängt med här ett tag vet ju att jag och fullmånen inte är så mycket kompisar. Den är ju väldigt vacker, men ger mig orolig sömn, lite dåligt humör och en massa värk i kroppen. Men jag lär mig gilla läget och försöker att göra det bästa av situationen. Inte för mycket i kalendern och försöker vara lite snäll mot mig själv och min omgivning.
 
Tyvärr visar inte bilden den vackra rimfrosten på träden. Vilken vintervecka vi har fått njuta av i Skåne! Tyvärr är det tö idag och kommande vecka ser inte så trevlig ut. Men har det väl börjat töa är det lika bra att det fortsätter så att allt blask försvinner. Sen kan det gärna få dyka upp lite mer frost och hög luft för min del. De här soliga dagarna har sannerligen gett energi.
 
Det var mitt tusende inlägg. Vet inte hur många fler det blir, men jag tänker inte lägga av än i varje fall. Hoppas ni har lust att fortsätta kika in här. Jag gillar att ni hänger här ibland och kanske också ger ett litet avtryck<3
 
 
Nog kan vi hurra för bloggen idag,
hipp, hipp, hurra<3
5 kommentarer:

 1. Grattis till 1000:e inlägget Suz!
  Många fina inlägg du bjudit på och fortfarande bjuder på!
  Lite vemodigt känns det med snön som smälter i världens fart. Men bara vara tacksamma för de vackra vinterdagar vi fick!
  Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Grattis till 1000!
  Bloggandet är fint tycker jag. Som en egen oas att göra vad man vill av.
  Jag gillar din mix, av vardagssaker.
  Det är mjukt.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Hipp hipp hurra! Häftigt med 1000 inlägg. Gillar din variation av inlägg. Trevligt. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Grattis! 1000 inlägg! Imponerande!

  SvaraRadera
 5. Hej, precis hittat till din blogg, tack för massa mysig läsning! Härligt att ha en spretig blogg inlägg när du känner för det! Precis som det ska vara tycker jag! Personlig och mysig - det gillar jag att läsa och jag är ganska mycket så själv! Så verkligen, tack!

  Ha en bra söndag!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz