fredag, oktober 21, 2011

Tony's Taverna

Cypern, del 7


Sista kvällen på Cypern


Tony's Taverna blev nog uppskattat av alla

Man gör sig ju gärna en föreställning om hur det genuina i ett land ska se ut, som till exempel restauranger. Jag hade ingen tanke om något cypriotiskt mer än att det kanske skulle ha influenser av det grekiska. Men Ayia Napa vimlade av italienska och orientaliska restauranger! Inte förrän sista kvällen hittade vi vad vi letat efter, nåja vad Kikki och jag letat efter :)

Ett vitt hus med blå fönster, blåa möblemang och blårutiga dukar. Olivträd och andra medelhavsväxter, vita murar och obekväma stolar ;) Nu snackar vi grekiskt ... och vad kan passa bättre för 20-årsjubilarerna?

Meze blev för komplicerat att beställa in, sena som vanligt innan vi kom till skott ;) men god mat blev det ändå och det var så mysigt att hitta detta ställe att fira på!


På fredagen åkte familjen Grahn hem på förmiddagen men vi skulle vara kvar till kvällen, vad tomt det blev! Men vi slappade lite till i solen, fotograferade lite till, Sofie fick massage och så blev det en liten promenad till före avfärd. Men inget mer besök på Tony's Taverna, det var bättre att minnas kvällen tillsammans allihop och med den goda mat vi fick då.

E
En hel skål lammkotletter vankades det :)

Kikki, Robban, Amanda, Sebbe, Albin och Jakob - TACK för trevligt sällskap på Cypern! Kramar från Suzann, Per och SofieInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz