fredag, oktober 21, 2011

Låt det inte dröja 20 år

Cypern, del 6


En lunch intogs på "vår" terrass. Och som alltid kommer jag på att fotografera när maten är uppäten! Men vi kalasade på baguetter, philadelphiaost, fetaost, tomater, paprika, salami, persikor och chips, öl, cola och iste. En alldeles utmärkt lunch som vi även intagit på Grahnarnas terrass på lördagen.


Ungdomarna rastade av sig lunchen


Kvällspromenad vid klostret i Ayia Napa


Sofie och jag verkar inte helt överens ... inte ovanligt ;)


Menyn granskas och Sebbe undrar varför alla köttbitar är "fyllda" ...


Det blev Odin, halvt norskägd restaurang


Nöjda miner efter ännu en god måltid


Glad tjej säger hej


Min man och jag träffade Kikki och Robban på Santorini 1991. Bara sådär osvenskt frågade vi om vi fick slå oss ner vid deras bord på informationsträffen första dagen. Och det fick vi, vilket väl i och för sig var ganska svenskt - vem skulle sagt nej i det läget ;)

Vi träffades sporadiskt under veckan på den grekiska ön och bestämde egentligen aldrig något, men hamnade ofta på samma restaurang på kvällarna. Sista kvällen bokade vi dock, på ett ställe där servicen var trevlig och maten god. Sedan dröjde det faktiskt fem år innan vi träffades igen!

Men vi höll kontakten med lite kort och brev och det tillkom en del familjemedlemmar, tre hos Grahn och en hos oss.

När Sofie var ett och ett halvt bestämde vi oss för att våga fråga om vi fick komma och hälsa på! Och det fick vi :) och på den vägen är det. Tror inte det gått något år sedan dess när vi inte träffats alls. Ofta har frågan om gemensam resa utomlands diskuterats, men det har liksom aldrig passat rätt in i tid för båda familjerna. Förrän nu ...

Låt det inte dröja 20 år till nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz