söndag, oktober 30, 2011

Glad

Edelweiss i vår trädgård

Jag blir så himla GLAD! Det har kommit en följare till på min blogg:) Så nu har jag fyra följare! Inte så många kanske ... men om ni bara anar hur mycket jag uppskattar ert intresse.
Det värmer mitt hjärta så mycket, när jag ser att någon uppmärksammar min lilla blogg. Och nybörjare som jag fortfarande räknar mig som ett bra tag till, är jag tacksam och ödmjuk för alla som tar sig tid att kika in hos mig. Jag vet att det är fler än mina följare som gör det, ibland kommer det en kommentar, men också muntlig feedback och små inlägg från vänner på facebook:)

Ni är ju så otroligt många därute i cyberspace som har fantastiskt intressanta, inspirerande, vackra, roliga och läsvärda bloggar! Jag läser många av er så ofta jag hinner, kanske inte alltid kommenterar men hittar mycket inspiration och tycker det är så roligt att "lära känna" fler som har samma intressen som jag; inredning, bakning och matlagning, sluka böcker, få balans i livet och må bra, pyssla med allt från smycken till handarbeten och mycket annat och så naturligtvis mitt nyfunna intresse - att blogga.

Ibland kommer jante naturligtvis smygande på min ena axel och undrar vad jag tror att jag har att tillföra, det finns ju så många som är mycket duktigare och bättre än jag! Ja, det finns det, otroligt många! Med texter och bilder som känns proffsiga och många jobbar också med styling, foto och media osv. Men så skakar jag av mig och tänker på de inlägg jag läst om detta på andra bloggar och alla kommentarer som strömmar in då ... här stöttar vi varandra och hittar glädje i att andra lyckas med det de gillar göra. Jag gillar att hitta de där berättelserna om hur någon lyckats genomföra sin dröm, det inspirerar mig att kämpa vidare. Drömma vidare, kan andra så kan kanske jag också? Och hur gjorde de när de tog tag i sitt liv och bestämde riktning själv? Massor av läsvärt ...

Tack till alla som kikar in hos mig, ni gör mig så glad!

3 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir att du hittat till min blogg! Och visst är det roligt att få kommentarer:) Jag hittade till dig via Balans i livet för bara några dagar sen och kände att det var en blogg i min smak. Välkommen till mig igen!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Hej!! Visst är det superkul o blogga, o när kommentarerna strömmar på så...c",)
  Det är väl så med jante, men vi andra gör så gott vi kan eller hur, o det blir ju så bra!!
  Kom inom min blogg, delta på Give Away!!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Kul att hitta din blogg:) Ville lämna ett spår efter mig..

  Ha en härlig dag:)
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz