onsdag, oktober 26, 2011

Att ta hand om ekonomin och vänta på hantverkare

Bild från Google

Regnig dag i Skåne, som gjord för att ta hand om vår ekonomi och vänta på att det ska komma hantverkare och reparera kyl/frys och varmvattenberedare. Och det där kändes inte som om det gick ihop speciellt bra - de här grejerna bytte vi ut 2008 och de är redan på reparationsstadiet! Den tidigare varmvattenberedaren  hade stått här sedan huset byggdes 1980, vi flyttade in 1994, och hade vi behövt reparera den - nähä! Gamla grejer håller längre, så är det bara!

Men nu till avslut av månadens utgifter, det är välbehövlig genomgång eftersom vi var på semester :) Alltid lite extra spenderat då, eller hur? Känner ni igen "Är vi på semester, så är vi ..." :) Och så är det mitt och Sofies klädkonto, vad är det som händer? Det måste vara fel i exceldokumentet, det kan inte vara möjligt att årsbudgeterna för oss är spenderade!!! Suck, måste vi verkligen ta till det där med köpstopp och sluta konsumera. Nåja, vi får väl konsumera det vi har i garderoberna ... det blir garderobsstädning idag och lite tankeverksamhet om vilka klädesplagg som kan kombineras, så att det känns lite nytt:) Det kanske till och med för något gott med sig ... det är inte brist på kläder i min garderob, det är bara den där känslan av "att aldrig ha något att ta på sig". Så nu ska jag unna mig lyxtid att ha ledigt och verkligen gå igenom plaggen som hänger där på galgarna.

Det gör inget att det regnar!

Ps. Nu är frysen fixad ... 850:- för en misstänkt ispropp som fått vattnet till ismaskinen att rinna på fel ställe! Ja, det kostar med finesser. Men det är lyxigt med ismaskin och lyx kostar, så vi får väl bara bita i det sura äpplet:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz