torsdag, oktober 27, 2011

Hur det gick?


Orkidébild från i morse

Jodå tack, det gick väl hyfsat. Att försöka tänka på annat än vad tråkigt det är när man dammsuger alltså! Men att börja tycka det är roligt, det är att ta det lite långt;) då får jag nog ligga i hårdträning och så ofta vill jag faktiskt inte dammsuga!

Jag tänkte i varje fall ut vad jag skulle göra i eftermiddag, efter städningen och tredje maskinen tvätt var fixad ... en skogspromenad och en skön stund med te och lite bläddrande i kokböcker. Sen ringde mannen och pejlade om jag kunde tänka mig baka en äppelpaj till kvällens byalagsmöte. Det kunde jag väl tänka mig, jag stortrivs med pajbakning - kan hända det blir en liten form också, som får stanna hemma med mig ikväll:)

Idag är jag också tacksam för att jag fått tid att kika in på många bloggar, kommentera en del och framför allt låta mig inspireras av alla er underbara bloggare där ute. Jag får mig lite tankeställare, nya idéer och tips om allt mellan himmel och jord och så lite recept och gnista inför ny veckomatsedel. Så det blir kvällens uppgift, att sammanställa en meny för helgen och nästa vecka samt en inköpslista för detta.

Då kan jag väl få en pajbit som belöning:)

1 kommentar:

  1. Va härligt att se städningen som avkoppling. Jag ska städa idag och kanske ska försöka tänka så jag också.... Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz