söndag, september 11, 2011

Söndag kväll ...

Funkia som ännu har härliga knoppar och lavendel på stam som skjutit långa blomskott

... och som vanligt vill jag inte att helgen ska ta slut! Idag har det varit varmt och soligt nästan hela tiden:) riktigt skönt. Fixat lite smått och gott på förmiddagen och med mannens hjälp ordnade vi snabbt en alldeles nybakad äppelpaj till eftermiddagsfikat, som intogs på en solig terrass. Sen en slapp eftermiddag bläddrande i Lantliv halvliggande i soffan på den varma terrassen.

Summerar alltså en mycket skön söndag och vill att helgen ska fortsätta någon dag till ... men så är inte livet just nu - det får vänta till pensionen ;) som, i och för sig, är ganska långt borta. Nej, vi vinklar det annorlunda, tror jag ska planera in en ledig måndag. Fast då är tisdagen först i arbetsveckan! Ok, ingen lösning alltså. Men då säger vi så här: efter arbetsdagen, den tunga måndagen, joggingtur i skogen, en snabb måltid och sen en stund i syhörnan :) Och inte säcka ihop på bussen hem. Fel ordval! Om man tänker inte så är det precis det man gör ... Lyssna på upptempolåtar på vägen hem och kolla alla era fina, peppande bloggar = energikick. Så gör vi. Let's get ready for a new Monday!

Och knoppa in kan man göra precis när som helst, det är redan mörkt ute och klockan är inte ens halv nio! Men det är bara att gilla läget, går inte att ändra. Fixar lite te, tänder lite ljus och varvar ner lite till. Njuter av den gångna helgen som gav både tid till nyttigt fix, mys och tid med syprojekt, kameran (se ovan, lite stolt nybörjare), bakning och rolig matlagning.

Myspys och sen natti, natti <3

3 kommentarer:

  1. Det är ju rätt inställning till en tråkig måndag. Och du, nu är den ju över... :)

    SvaraRadera
  2. Skitfina bilder! (Är du verkligen nybörjare? :)

    SvaraRadera
  3. Men visst försöker man hålla rätt inställning till måndagar:) ... o samma vad gäller kameran ;) jag är riktig nybörjare med systemkamera, snor dotterns o använder autofokus eller en inställning som hon visat mig som lättare ger suddig bakgrund ... men tack, jätteroligt att det finns nån där ute som gillar dem :) nu växte jag lite :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz