lördag, september 10, 2011

Den duger ...

... men bara som nattlinne!Ibland blir det inte som man tänkt sig. Kombinerar jag med fina jeansjackan från Bondelid och en lite rolig sko, ja då funkar det ganska ok. Men annars får jag starka associationer med mormors städrock eller ett nattlinne. Absolut inget ont om lilla mormor, men när jag var liten hade hon någon blommig "städrock" som jag inte tyckte var någon höjdare och absolut inte vill känna mig som om jag har på mig ;)

Så det här projektet får vila och kan känna sig blåst på att hamna i resväskan om ett tag! Får se om jag kan hitta på något kul för att liva upp det hela, kom gärna med förslag. Men inte sprätta i blommiga tyget! Tänker jag inte ge mig på, det är tunt och skört och fransar sig bara man tittar på det!

Idag gav jag istället mig på ytterligare en tygbit och nu har jag försökt mig på en modell som inte blir så pjollrig, mer likt modeller jag redan har i garderoben. Dessutom har jag tänkt mig att den ska gå att kombinera med en underklänning jag sydde förra hösten. Vi får väl se om även denna kommer att gå till "göra-om-lådan" :) Men skam den som ger sig! Det hamnar impulsköp också i garderoben, man har en vision om hur det skulle bli men fattar inte hur man tänkte efter ett tag.

Men tänk om man aldrig försökte ...


2 kommentarer:

  1. Men du.. Med en underklänning som sticker fram, en kofta och ett skärp i midjan?

    SvaraRadera
  2. Ja, du har nog rätt. Får ge det en chans och prova, tack för tipset. Ibland ger man upp för lätt. By the way, din kofta är sååå snygg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz