måndag, september 19, 2011

Glad av höstsol


Foto och redigering: Sofie Johansson

Idag höll jag på att säcka ihop på bussen hem. Men det ordnade sig tack vare alla underbara bloggar det finns att surfa runt på ... underbar är också den lilla manick (läs mobil) som gör det möjligt för mig. Tack också till min älskling som gav mig manicken i födelsedagspresent <3 Jag är egentligen inte alls någon tekniknörd men här har jag kapitulerat fullständigt, rentav irriterad när inte nätet ger mig full kapacitet så att alla fina bilder kan laddas snabbt ;) vilka i-landsproblem man skapar!

Nu blev det i varje fall ytterligare ett löpträningspass och som avslut en powerwalk med lite kastanjeplockning. Kvällssolen strilade genom trädens grenar i skogen och jag blev med ens mycket lugnare och gladare.

Fint att ta in hösten och dekorera, synd bara att kastanjerna tappar sin glans så fort. Är det någon som har något bra tips mot det? Hade inget blockljus hemma (jo, ett rött som dröjt sig kvar sen förra julen - men där gick definitivt gränsen!) så det fick bli ett värmeljus idag. Ska strax gå och göra en kopp roiboste och tända ljuset ... kanske blir det en av helgens cookies också, de kan ju inte ligga där i burken och skräpa. Och så var jag ju så duktig och tog mig ut på träning, trots en seg måndag.

En måndagkväll som gjord för en bra bok (eller film, men det är aldrig något på tv när man vill och har tid). Men vilken bok ska jag då ta? Finns säkert någon oläst som smugit sig in i bokhyllan, har en obotlig passion för böcker och borde låsas in när det är bokrea. Väldigt svag för kokböcker, men det är liksom inte riktigt så charmigt när man känner för en god historia.

Ha en skön måndagskväll<3

2 kommentarer:

  1. Visst blir man lite piggare när man ser solen. Ibland räcker det med en strimma! Nä, har inget tips om kastanjer, men får du något bra, får du gärna vidarebefordra det./Christina

    SvaraRadera
  2. Hej kusin! Har inte provat, men kanske lite klart nagellack, så håller kastanjerna glansen ett tag!? Kram Helene

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz