tisdag, maj 14, 2013

Smarta saker från KG Design, presentation del 2

 
Svårt att motstå ugglan? Beställ den hos Var Dags Saker vet ja' ;) Den kommer från KG Design, är tillverkad av silikonmaterial och är egentligen tänkt som sparbössa men kan fint användas till att förvara både det ena och det andra. I bakgrunden skymtar ni burken Spira från samma företag.

 
Eller den här smarta tidningsförvaringen! Tillverkad av spill från tillverkningen av tennisbanor. Design: Creatables/Jonas Forsman. Perfekt för lästa dagstidningar i väntan på återvinning eller varför inte dina snygga magasin prydligt samlade på ett ställe?
 
KG Design är ett svenskt företag som främst säljer produkter från egen idé och design. De beskriver sig själva såhär:
 
"Vi startade ed en kollektion för hunden och dess ägare, som snabbt fann sin plats i inrednings- och designbutiker landet runt. Idag har företaget ett sortiment för familjens alla medlemmar och hemmets alla rum - allt med en tanke att förena form med funktion och kvalitet.
Produkterna är i del flesta fall egen idé och design, vi samarbetar också med externa designers och varumärken för att nå en bred och variationsrik kollektion."
 
Min tanke bakom att välja KG Design är just för att de har smarta saker, användbara och snygga på samma gång.
Jag har valt ut några av mina favoriter ur deras kollektion för min webbutik, men önskar att jag kunde ta hem ännu fler smarta saker. Burkarna i silikonmaterial är helt perfekta till förvaring av småsaker som hårnålar, smycken och i barnrummet passar de extra bra då de är mjuka och okrossbara. Flingsaltet har funnit sin plats i en svart burk i köket hemma hos oss:)
 

 
Det här "tjusiga" lilla visitkortet tillverkade min dotter på min begäran. Hon trixade lite käckt med min bild och la in texten. Jag blev nöjd och glad, nu ska jag bara hitta bättre papper att skriva ut dem på. En del av mina favoriter från KG Design och Malin Westberg Collection fick vara med på bild. Tycker nog att de matchar ganska bra;)
 
Blir ni lite nyfikna, kika in på
Välkomna!


4 kommentarer:

 1. Ugglor som är så kloka och fina :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar ugglan, så fin den är! Vilken kväll vi har i södern!Gått en liten runda genom trädgården på kvällen. Härligt!
  Kram anna

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt visitkortet blev! Jag beställde från Vistaprint och även en liten visitkortshållare som man kan ha i väskan. väldigt bra priser!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint som finns i din webbutik Suz och det känns verkligen att du tycker om varenda sak du säljer. Att det är dina favoriter allihop. :)

  Visitkortet... så läckert och så mycket du. Din dotter hon kan hon. :)

  Och brickan, ja du vet att jag älskar den. Jag är så glad att den finns i mitt kök.

  Ta hand om dig kära vän och jag hoppas att förkylningen har gett med sig och att du kan njuta max av den sköna sommarvärmen som råder just nu.♥

  Kram Lotta

  Ps. Jag har ett brev som ligger här och väntar på att postas till dig. :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz