tisdag, maj 07, 2013

Liten energikick

 
Jodå, jag fortsätter med jordgubbar idag:) De ger en liten energikick.
Har hasat mig ner i soffan, efter lite längre morgonsömn. Hostar och snörvlar, lite febrig och huvudvärk men har det i övrigt bra. Hur skulle jag kunna säga annat? Jag kan stanna hemma från jobbet och vila, något som kroppen bevisligen kräver. Jag kan sätta mig på terrassen och få frisk luft en stund, kommer dock att behöva solglasögon då mitt huvud och mina ögon tycker att solen är lite väl skarp idag.
 
Jag klagar inte, jag är lyckligt lottad som kan stanna hemma och kurera en förkylning. Det är många människor som inte har den möjligheten, av flera olika skäl. Djur som måste skötas, kanske ett jobb där sjukfrånvaro inte accepteras utan att få obehagliga följder, en ekonomi som inte håller för karensdagar eller att man befinner sig i ett land där det inte existerar någon form av sjukförsäkringar för vem som helst. Jag är tacksam för min möjlighet.
 
Jag fortsätter dricka te och försöker få i mig så mycket frukt och grönt jag kan. Och så lite medikamenter som jag tycker lindrar lite. Vilar ögonen en stund för att sedan surfa runt hos lite bloggvänner och hämta inspiration och energi. Snart frisk som en nötkärna igen:)
 
Vill passa på att tipsa om en blogg ni inte får missa - Charmigt sa Charlie! Där hittar ni Lotta i USA, som visar bilder jag drunknar i, drömmer mig bort och får till och med den lantisråtta som jag är att börja längta efter en resa till New York!
 
Något måste ner till lunch, sen en tupplur;)
Ha det bra, alla fina!
 


3 kommentarer:

 1. Jordgubbar som är så gott :) Tänk när man kan plocka dem direkt från plantorna i sommarsolen.... Krya på dig!
  Kram Christina

  SvaraRadera
 2. Mums för jordgubbar! Så sugen man blir! Fortsätt krya på dig Suz! Vilken sommardag vi haft idag! Vi åt pannkakor ute i trädgården på kvällen. Mysigt!
  Lottas USA-blogg är toppen och mkt inspirerande. Kan bara instämma i din beskrivning!
  Önskar dig en friskare onsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jordgubbar, mmm finns det något bättre än att plocka en solmogen gubbe o få njuta direkt av detta söta bär, sommarfeeling på högsta nivå. Lotta får mig alltid att vilja sätta mig på ett plan o åka direkt till NY. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz