lördag, maj 04, 2013

Nästan som att man kan se varje steg ...

 
... i hur fort det slår ut i trädgården och i naturen nu. Ena dagen är trädens knoppar helt slutna och nästa öppna! Ni vet, en sån där filmsnutt där man ser hur ett frö gror eller liknande, fantastiskt! Men så har vi också haft helt underbara dagar nu ... helt underbara!
 

Vi varvar intensivt med lugnt och försöker ta vara på dagarna på bästa sätt. I torsdags tog mannen och jag en fika på Lilla Torg i Malmö och sedan hade han ett möte medan jag scannade butikerna. Gick därifrån helt tomhänt kan jag meddela;)

Igår tog vi långlunch i soliga Dragör, nere i hamnen. Sämre kan man ha det! Tänk att inleda maj på detta sätt. Strosa i små gränder och ta en långsam lunch med mannen sin, det är inte så tokigt:)

 
Idag är det hyllbygge till min lilla  hörna och sedan konfirmation, men jag hoppas ändå hinna sitta en pytteliten stund i vårt senaste tillskott för trädgården. Vänta bara tills vårt apeträd har slagit ut, då kan ni säkert hitta mig här ofta!
 
Ha en riktigt härlig helg alla fina och tack för era fina ord, krya-på-dig hälsningar och stöttning vad gäller webbutiken! Ni är underbara, ni värmer mitt hjärta och jag vill skicka er många kramar!
 
Tänk så många vackra människor det finns!

3 kommentarer:

 1. Det vi har väntat och längtat efter så länge, så plötsligt bara händer det och vi glömmer nästan av att ta vara på det. Ha en skön helg! Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Våren den underbara, som vi väntat och längtat efter, nu gäller det att fånga och njuta av dagarna.

  SvaraRadera
 3. Visst har det varit en härlig helg, en helg att bara njuta av tillvaron och ta det lugnt!

  Kramar

  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz