torsdag, maj 02, 2013

Sköna maj

Nostalgi
 
Vilken inledning på månaden maj! Kunde väl inte startat bättre ... nåja, gårdagen fick bestå av mycket enchinea och huvudvärkstabletter men efter lite jordförbättring hos pelargonerna, en stunds vila på terrassen och sedan ett kvällsbad efter en god grillmiddag och en riktig mysfilm - det halsonda fick ge sig och huvudet slutade spänna så förfärligt. Jag är ju långledig, tänker inte vara sjuk! Solen skiner och landskapet visar sig från kanske den bästa sidan av alla!
 
Njuta är vad jag tänker göra! Te i den fina koppen på bilden blir det nog någon av dagarna. Men det är farmors fina gamla engelska tekopp, jag väljer tillfällena. Bamsekram till mamma och pappa för att jag fått den i min ägo, jag ska vårda den väl. 
 
Tack för era fina och omtänksamma hälsningar! Att läsa era uppmuntrande ord hjälper mig också till ny energi, ni är så fina. Det är så mysigt när det dyker upp kommentarer och jag uppskattar verkligen när ni lämnar avtryck. Jag misstänker att det finns ytterligare någon läsare och jag vet ju med mig själv att  jag ofta kikar in hos er, mina bloggvänner och läser, men har inte riktigt tid att lämna avtryck varje gång och så är det i livet. Men då och då blir det en rad eller två och det är alltid lika mysigt när vi har en kontakt, oavsett hur liten den än är. Att få följa med på allas våra resor i både stort och smått är fint, levande och betydelsefullt.
 
Ha en fin helg!
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag har inte glömt dig, frågorna dyker upp inom kort....
  Krya på dig!
  //bara Anna
  Annacecar.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att få äga och dricka te ur sin farmors vackra tekopp. Önskar dig en fin helg.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz