torsdag, maj 17, 2012

Trädgårdsgrönska

Försök till lite trädgårdsbilder, trots regn och blåst

Dagens väder gynnar inte utomhusvistelse, åtminstone inte emellanåt. Vi har haft regn, hagel och solsken om vartannat:( Och inte hjälper solen mycket när det pendlar mellan 7 och 10 grader på termometern och det blåser halv orkan!

Men det är trots allt underbart frodigt i trädgården nu och jag måste ta en liten sväng där. Försöker fånga ögonblick av stillhet i växterna, trots den hårda vinden. Regnet gör att det grönskar ännu mer och färgerna nu är helt fantastiska! Synd bara att jag inte kan slå mig ner där, mitt i all grönska, och bara njuta av tillvaron i vår trädgård. Hoppas verkligen prognosen håller och att det blir lite mer sol och lite mer värme de närmsta dagarna. Nu när vi är extra långlediga och allt.

Ha en fin långhelg och ta hand om varandra!

2 kommentarer:

 1. Ibland blir det bara så vackert av regn. Här finns inga blommor ännu men det är på gång. Det är underbart ute nu. Ha en riktigt fin helg du också!:)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Tack för att du tittade in hos mig så jag hittade dig, vilken härlig blogg du har. Tack för alla fina bilder och text du har här.

  Skön känsla och harmoni du har i din blogg!

  Tack för promenaden i Bokskogen som du bjuder på i ett tidigare inlägg, länge sedan jag själv var i bokskogen, ska ge mig dit snart, där är underbart vackert!

  Ha en härlig dag, Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz