tisdag, maj 22, 2012

En helt vanlig tisdag


Ja, precis så är det ... en vanlig tisdag. Steg upp som vanligt, skjutsade dottern till bussen, jobbade, fixade lite ärenden åt mannen och sen tog jag mig faktiskt friheten att lägga mig raklång i bikini på terrassen - för vi har nästan 27 grader! Det är kanske inte så vanligt, just vid den här tiden. Rena högsommarvärmen. Orka göra något annat än ligga still:) och läsa lite. Ok, erkänner! Slumrade faktiskt till en yttepytte stund;)

Kan absolut säga att jag inte har det minsta dåligt samvete heller! Var faktiskt riktigt flitig igår och fick iväg lite mail som legat och skräpat, tvättade två maskiner tvätt (ska vara lite flitig nu också och plocka ner dem från linorna), gjorde rent ugnen (ja, den gör rent sig själv - jag vet, toppensort, men stegarna på sidorna och gallret måste plockas ur och göras rent manuellt) och så skrev jag faktiskt ett brev! Handskrivet ni vet, sådär som man gjorde förr. När man hade brevvänner världen över. Hoppas mottagaren blir glatt överraskad. Och att det lilla paketet jag la med också kommer till användning:)

Nu ska jag gå och sleva i mig lite rester från igår, i min ensamhet. Mannen sitter på tåget på väg hem och dottern repeterar på Ystad Teater. Men jag tror bestämt att solen fortfarande lyser på terrassen och det gäller att ta vara på de stunderna!

Ha en fortsatt fin vecka och var rädda om er!

3 kommentarer:

 1. Vilken dag, vilket väder, det känns som hela Sverige blomstrar just nu!
  Underbart! Vi fortsätter njuta Suz!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Såklart, ta till vara på stunderna och unna dig!

  Vilket väder ni har, lovely!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin bild. Såklart du ska unna dig att njuta av solen och livet! Inte måste vi vara effektiva hela tiden.

  Vad fint med ett handskrivet brev! Jag är säker på att mottagaren blir både glad och överraskad.

  Ta hand om dig och njut vidare. Man måste verkligen ta tillvara varje minut av livets goda. Det vardagliga och alla måsten kommer ändå.

  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz