söndag, maj 13, 2012

Så var det dags igen!

Minizinkhus Cute, ZbH

Då är jag snart på väg till ny visning. Min tionde för säsongen. Kanske inte så märkvärdigt för många, men det var mitt första mål. Jag har tagit det lugnt och inte gått ut stenhårt, känner efter och försöker göra det bästa jag kan av varje visning.

Tar in alla intryck, noterar positivt och negativt från gästerna och kunderna, försöker känna av stämningen för just det tillfället - är de sugna på att veta mer om artiklarna eller är de mest intresserade av att prata och fika. Det har varit alla sorter och typer på de visningar jag haft och jag är väldigt mån om att det ska bli en trevlig upplevelse och inte något påtvingat köp.

Eftersom mina tidigare försäljningserfarenheter finns inom butiksverksamhet, så har det varit lite ovant att leta upp kunderna istället för att de letar upp mig/butiken när de vill ha eller behöver något. Det är ett lite annorlunda sätt att tänka och agera, men jag har haft många intressanta möten och de allra flesta har varit väldigt positiva.

Men även om jag har nått mitt lilla personliga mål så finns det fortfarande möjlighet att boka in visningar hos mig. Antingen dukar jag upp i vårt uterum och så samlar du, som värdinna, ihop ett gäng inredningsintresserade och kommer hit eller så kommer jag  och arrangerar kollektionen hemma hos dig, för dig och dina vänner. Är du intresserad? Kontakta mig: suzann.sjodin-johansson@zbh.se

Önskar er alla en skön söndag!

PS. Den lilla godingen på bilden är tyvärr slut för säsongen och ska återkomma till hösten.

2 kommentarer:

 1. Hejsan!!
  Så kul det låter med party, kunde tänkt mig ett med avståndet är inte med oss c",)

  Grattis till att du nått ditt mål, bra jobbat o Lycka till vidare!

  klem Anna

  SvaraRadera
 2. Vad spännande det låter med visning. / Emelie och Elin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz