onsdag, maj 09, 2012

En garderob som aldrig tycks bli rensad!

Magnolian i trädgården står i blom

Vattnade blommorna i morse, tömde diskmaskinen också. I eftermiddags har jag tvättat sängkläder, planerat helgens och nästa veckas mat, fixat inköpslista, tömt källsorteringen och gjort ren köksskåpet där vi lägger sopor. Det sistnämda var inte så himla kul, hur mycket som helst som trillar mellan i skarvar både här och där. Och det kunde slutat med att själva lådan stått på golvet tills mannen kommer hem, men skam den som ger sig - förbannade tekniska under, men som är så fantastiskt bra ändå!

Och så skulle jag ut och promenera, hinner en sväng innan dottern ska hämtas vid bussen. Och så skulle jag gjort en paj tänkte jag, för att fira att det var en himla massa år sedan jag träffade min man ... men vi får spara det till helgen, tror jag bestämt. Och så var det de där pensions- och försäkringspappren som skulle plockas ihop, ska träffa en rådgivare imorgon. Och så den där garderoben, med alla recept och bra-att-ha-papper, tidningar och massor av annat "skoj" - när ska det bli tid över för rensning av den?

Men strunt samma, det går faktiskt att stänga dörren om den. Men det sitter där inne och gnager, jag vill ha rensat. Jag bara är sån, kan inte lova att det går att jobba bort heller.

Ha en fortsatt bra vecka!

5 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Det är ngt speciellt med magnolior. När jag ser ett helt magnoliaträd undrar jag nästan hur det är möjligt. Att ngt så vackert kan växa på ett helt träd. Vackert så det förslår!
  Sköna tankar och funderingar du delar med dig av. Så mkt man vill hinna med! Ibland undrar jag varför vi samlar saker som små ekorrar. När ska jag använda det? Det där receptet tex, jag har ju redan en hel massa andra. Borde ibland anamma regeln, ngt nytt in, ngt gammalt ut!!
  Här bär det av på miniweekend till Stockholm imorgon. Mysigt!
  Trevlig onsdagkväll fina Suz!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska var himla nöjd med det du har gjort idag! Men jag är likadan, jag kunde och borde ju ha gjort mer. Vi får försöka träna på att vara nöjda.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår hur du känner med att rensa är likadan, blir kvävd av för mycket saker och då har jag inte minimalistiskt hemma utan vill bara ha ordning och reda och se vad jag har.Det är mycket som aldrig blir använt. Det tar bara energi, och hur mycket saker behöver man egentligen? Skrev ett inlägg om det i veckan.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Åhh har du magnolia :) Det var mycket att göra en och samma dag. Men jag vet hur det är. Jag vill inte ha saker och ting hängande över mig och oreda känner jag kaos av. Hoppas ni får fira lite till helgen istället ;)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Magnolian är så vacker, den är vår för mig!

  Trevlig helg

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz