måndag, november 11, 2013

Ny vecka, ny bok

tumblr.com
 
Regnar det böcker? För inte läcker väl taket ... i vilket fall, vädret i helgen har ju verkligen gynnat soffläge och bok. Dessutom var det väldigt välbehövligt för min del. Men nu är jag på benen igen, full fart framåt. Fast det känns onekligen som om någon stulit en vecka!
 
Tyckte om den här bilden och var tvungen att ha den med:) Höst som ofta innebär regn, läsning och värmande brasor. Kanske regnar det ord, kommatecken och punkter över oss? Långa inlägg ibland, när orden trängs och vill ut. Snart är det dags för julkorten att skickas och här är tillverkningen i full gång. Bjuder snart på ett litet smakprov.
 
Ha en fin vecka, så hörs vi snart igen!

3 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du mår bättre Suz och är på benen igen. :) Hösten är verkligen en av mina stora läsperioder och just nu har jag helt förlorat mig i "Lady Almina och verklighetens Downton Abbey" av Lady Fiona Carnarvon. Brittiskt så det förslår. :)

  Sköt om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Stulna veckor är trist! Tack för tipset om Under kastanjen - jag har gått förbi det någon gång så jag har en uppfattning om hur ska ta mig dit. Det såg verkligen urmysigt ut!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Roligt att läsa att du är på benen igen, jag läser här inne men inte alltid jag tar mig tid till att kommentera. Bara så du vet.

  Jadå, dina pengar har kommit in på kontot. Tror du blir nöjd med ljusen när du tänder dem till advent....
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz