fredag, november 29, 2013

Julmarknad imorgon!


Då kör vi en liten repris, en liten påminnelse om att ni väldigt gärna får kika in på Sövde Musteri imorgon:) En liten, mysig julmarknad med lokala aktörer samt musteriets goda drycker.

Och VarDagsSaker finns där med underlägg, handdukar, anteckningsböcker mm och så naturligtvis korten jag knåpat med de senaste veckorna!

Lite nervöst, jag har ju ingen aning om hur det kommer att gå. Ni vet, ni känner säkert igen den där känslan - vad har jag nu gett mig in på! Skraj för att misslyckas och tappa modet. Peppar mig själv genom att vänta mig det värsta, så kan det ju bara gå bättre;)

Om jag aldrig skulle försöka, då får jag ju heller aldrig veta om det skulle fungera. Om jag inte skulle utmana mig själv lite, då stagnerar jag ju. Ser i varje fall fram emot en dag med förhoppningsvis mycket människor och skapligt väder. Vi ska ju ändå vistas utomhus flera timmar.

Så nu kör vi!
 
PS. Oj så ledsamt, det regnade idag så naturligtvis blev valet om fönsterputsning högst enkelt. Och ljusstakarna verkar trivas lika bra för det:)

Och ett PS. till - TACK för alla fina kommentarer, de värmer så gott. Ni är bäst!

3 kommentarer:

 1. Så spännande med marknad och sälja sina egna grejer! nej det hade jag aldrig vågar tror jag :)) Lycka till!! Jag hoppas du får sålt massor!!

  Önskar dig en fin första advent också!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Lycka till imorgon! Det går säkert jättebra. Jag önskar jag kunnat komma och kika på dina fina saker.

  Ta hand om dig!

  Helena

  SvaraRadera
 3. Berätta hur det gick - måste ha blivit en succe! Kan inte tänka mig annat :)

  Nu kör vi fotoutmaning inne hos mig och du med dina vackra bilder borde definitivt vara med! såå det såååå :)

  KRAMIS //Tatjanis

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz