torsdag, november 14, 2013

Tjuvkika

 
En liten tjuvkik, det är julkort på gång:)

 
Och lite styrkeord till mig själv!
 
Nej, jag kan inte helt ärligt säga att jag är helt på gång igen. Tyvärr. Men det är på bättringsvägen och jag är på benen i varje fall. Tar min lediga dag idag och är strax på väg till Lund för Kunskapsdagen och föreläsningar som förhoppningsvis ska inspirera och göra mig galet sugen på att fortsätta min väg till ett något hälsosammare liv.
 
Tvättmaskinen har gått varm nu på morgonkvisten och jag har tagit mig tid att läsa ikapp på en del bloggar. Försöker att inte stressa upp mig över alla adventstips utan istället njuta av alla vackra bilder och känna mig övertygad om att det blir adventsmysigt här hemma också, så småningom. Men det är ju så mycket jag vill hinna med - samtidigt som jag vill ta det lugnt och mysa till det! Känns just nu som en omöjlig ekvation.
 
Det blir till att sätta mig ner med listan igen. Skriva ner allt jag vill, prioritera, stryka bort en del och vara ärlig mot mig själv. Inte låta tidsoptimisten i mig tala. Ta kommandot och vara ärlig.
 
Så får det bli. Nu inspirationsdag!
 
Ha det fint och tack för hälsningarna:)

4 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Du verkar ha fina julkort på gång! Det där med listor och att vara ärlig med sig själv, verkligen känna in vad man verkligen vill och orkar/hinner med är viktigt tror jag är viktigt. Inte alltid så lätt att få till det bara, stundtals virvlar livets flod i högt tempo. En fördel med att vara föräldraledig, om än intensivt på sitt sätt men också ostressat på ett annat. Mkt hemmatid med barnen, chans att vara ute medan det är ljust ute. Men också trötthet efter nattmatningar, min hjärna är ganska trött just nu så känns skönt att pausa med egna bloggen och njuta av er andras fina ord och bilder. tack för orden inne hos mig!
  Önskar dig en toppen fin torsdag och helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag känner mig mest bara inspirerad av julbilder runt omkring mig, förmodligen för att jag tror att den här julen verkligen kommer att bli toppenbra, helt utan måsten, krav eller släktingar som kräver utan att ge. Men julkorten borde jag verkligen ta tag i!

  Tack för tipsen om julrosorna! jag kan tänka mig att de klarar sig under snön, för snö är ju isolering mot kylan, men jag vill ju se blommorna ;-D Hoppas nu bara att mina inte drabbas av bladlöss...

  SvaraRadera
 3. Tack för dina ord hos mig det värmer, har varit väldigt frånvarande på bloggen och att läsa hos andra under en lång period. Ta det nu lugnt och sänk kraven i adventstider och ta hand om dig ♥
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh vad det var länge sedan jag var inne hos dig! Mycket läsning att ta igen!

  Hoppas du snart känner dig bättre och det där med att skriva en lista borde jag också anamma!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz