fredag, november 01, 2013

Ny månad igen!

 
Kan knappt förstå att vi redan är inne i en ny månad igen! Och det känns som om det är ett väldigt tjat från mig om hur tiden rusar iväg. Men så känner jag det ... det är ju så mycket som pockar på och som jag vill göra. Fastän jag vet hur den här mörka årstiden påverkar mig, när jag blir trött och hängig. Så igår tog dottern och jag en liten shoppingrunda, åt lite gott och såg bio. Sånt piggar alltid upp:)
 
Men nu är det bäst att köra igång dagen på riktigt. Ska ut och tvätta däckstolarna, som sen ska få komma in i uterummet. Fixa lite annat smått och gott och så tror jag bestämt att det får bli en stund med kalendern, seriös planeringstid. November är en månad som behöver det. Redan mycket på gång. Så det gäller att planera väl för att få in både nyttigheter, roligheter och bara-vara-tid.
 
Vad säger ni, redan vänt bladet i almanackan? Nu tar vi tag i en ny månad, börjar på nytt blad, fräsch start - vi säger ...
 
Välkommen november!

7 kommentarer:

 1. Precis, fräsch start på ny månad, dagarna går så snabbt och månaderna likaså. Hoppas att du får en härlig helg vännen.

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 2. Yes, nu vänder vi blad och startar en ny månad! Det kommer gå snabbt och vips är det december (vilket känns overklige, det var ju juli nyss ;))

  Men absolut: nytt, fräscht, ny start!

  Ha en jättefin helg!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med shoppingrunda, god mat och bio tillsammans med dottern. Sådana dagar är guld. Vilken film blev det?

  Det är lite svårt att tro att det är november när jag kikar ut genom fönstret och med temperaturer på tvåsiffrigt fortfarande. Men jag måste erkänna att jag tokgillar denna milda höst. Mörkret blir lite lättare att hantera då.

  Tusen tack kära vän för det vackra födelsedagskortet och brevet. Jag blev så glad och det är så härligt att få brev. Det händer inte så ofta nuförtiden. Tack fina, fina Suz.♥

  Ha nu en strålande fin november vännen.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag som försöker leva så mycket som möjligt i nuet måste erkänna att jag hoppas att november försvinner fort så jag äntligen kan få fira advent o allt det mysiga som den tiden innebär. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Ny månad och man undrar vart tog oktober vägen, tiden flyger i väg. Det gäller att stanna upp lite emellan åt och fånga dagen. ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 6. Just nu lyser solen så vackert och varmt. För några timmar sedan ösregnade det. Jag föredrar det förstnämnda. Hoppas du såg en bra film.

  SvaraRadera
 7. Pust, vad det går fort...det var ju precis en varm och skön sommar, eller?? Och det känns verkligen som man inte hinner med allt man vill och tiden bara svichar iväg.Trots det har vi ju det ganska skönt ute i November, ganska behagligt mellan skurarna.

  kram kajsa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz