söndag, november 24, 2013

Handskrivna hälsningar

 
Då börjar de bli klara, mina handgjorda kort. Med massor av glädje har jag pysslat i min lilla hörna. Lite hjälp av mannen min när det kommer till själva slipandet av kanterna och borra hål i aluminiumtaggarna. Rena verkstaden har vi haft. Väldigt lite millimetertänk men massor av lekfullhet. När man jobbar förhand tycker jag att det kan få vara lite snett och krokigt, se lite ruffigt och ojämnt ut på sina ställen. 


 
Min grundtanke bygger på att dekorera kort med små tags att ta loss, om man vill. Små ord kan bli stor tanke. Häng taggen runt blockljuset eller på anslagstavlan. Varför inte göra ett nytt kort eller häng den i buketten till värdinnan.
 
Sen vill jag också uppmana till att åstadkomma lite mer handskrivna hälsningar att lägga på brevlådan. För visst håller ni med om att det är ganska kul att få ett litet kort med posten? Inte bara till jul utan när som helst på året. Även om fokus just nu ligger på själva julhälsningarna.
Alla korten har blanka insidor, vilket gör att det finns plats för några extra ord av omtanke till nära och kära. Eller plats för ett personligt foto på insidan kanske. Och naturligtvis följer kuvert med.
 
Fram för fler hälsningar i brevlådan:)

7 kommentarer:

 1. Håller helt med! Få post i brevlådan är ju det roligaste som finns! Jättefina kort!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oh så fina du har gjort! Lyckost de som får såna fina, gjorda med tanke.
  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera
 3. Å så snygga de blev! Härlig känsla när man beskådar sitt verk och känner sig stolt!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jättefina kort!! det är kul och pyssla och när ens tanke blir fint, då känns det extra roligt

  kram kajsa

  SvaraRadera
 5. Verkligen fina kort du och maken fått ihop :-)
  Det är en lyx i dag och få brev, och man blir så himla glad över en litet handskrivet kort.
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra kort du gjort, underbara. Visst är den handskrivna julhälsningen den allra bästa att få. Kram och ha en fin kväll även om den är ruggig och grå.

  SvaraRadera
 7. Vad duktig du är. Handskrivna kort är personligt och gör mig lycklig i flera dagar efter. Synd att de dyker upp allt mer sällan. Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz