söndag, november 17, 2013

Lugn söndag

tumblr.com - nu är kanel högaktuellt:)
 
En lugn söndag här, hoppas era också varit sådär sköna och precis som ni velat ha dem! Lite fix ute i solskenet, några eftersläntrande lavendel som skulle från krukor till marken. Vilket perfekt väder för det idag. Sedan var jag bara tvungen att släpa ut en trädgårdsstol och sätta mig vid husväggen med en kopp gott kaffe. Listskrivning också, bra stund. Njuta i solen i mitten av november - galet!
 
Nu är det tyvärr mannen min som intagit soffan. Familjen runt vid det här laget, hoppas vi slipper det sedan. Men höstförkylning är ju ganska väntat, sällan man undviker det helt. Och är det inte värre än sådant får vi vara glada.
 
Det blir ingen efterrätt ikväll, men väl söndagsstek och hasselbackspotatis. Ska kolla in steken nu och göra såsen. Vi hoppas det blir så gott som det brukar.
 
Ha en fin start på kommande vecka!

4 kommentarer:

 1. Har också haft en lugn o skön söndag. Galet varmt ute för att vara november, men otroligt skönt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Vi har oxå hunnit fixa lite ute. Vilken underbar höstdag det varit idag. Vi vill ha fler av den sorten. Hoppas familjen kryar på sig. Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Ja jag fick också en riktigt skön söndag efter en fullspäckad lördag med matlagning och festförberedelser för kvällen då vi hade gäster. Vi hade också sol här i Stockholmtrakten på söndagen! Det blev promenad och fika och lite bloggande och även kuddsömnad på uppdrag.

  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 4. Gud, så skönt att sitta längst husväggen med en god fika, så här i November...

  Kram kajsa

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz