fredag, juli 20, 2012

Nu är de nog snart här!


Jippie! Nu är det semester för mig också:) Efterlängtad - naturligtvis, även om jag trivs på jobbet. Men att få vara ledig, att bara kunna vara (ska väl bli tid till det också;)), skämma bort sig och familjen, träffa vänner och ta små roadtrips. Men, men lite arbete blir det allt den här semestern också, med takbyte på uterummet. Och då pratar vi tyvärr inte det normala 15-20 kvm uterummet! Nej, vi skulle tvunget bygga över uteplatsen mellan hus och garage - så vi har lite nätta 70 kvm uterum:) Fantastiskt härligt, men det blir lite tak av det ...

Men det förtränger vi lite nu, för just i skrivande stund väntar vi på att våra vänner från norr ska dyka upp. Det står redan en nybakt jordgubbs- och kardemummakaka och väntar i köket. Och så lite mumsiga bullar. Det blir väl en bra start, inte sant? Och så gott kaffe - ska vi säga i solen? Eller inte, jo kanske, eller nej. Alltså, den här sommaren är vädret väldigt skiftande. Idag har vi haft allt från vindstilla och solsken till hård vind och ösregn. Så var vi intar fikat återstår att se, helt enkelt. Vi deppar inte för det - huvudsaken är att vi har trevligt.

Om jag inte tittar in på ett tag -
Ha det riktigt mysigt, så hörs vi snart igen!

6 kommentarer:

 1. Njut av semester och besök av goda vännerna Suz. Ta hand om dig och samla kropp och själ full med sommar och energi. Och blogga när du har tid och lust. Vi finns kvar.

  Stor sommarkram till dig

  SvaraRadera
 2. Ja, njut av din semester Suz! Jippie, så skönt att vara ledig. Ta dagen som den kommer.

  Jag har inte semester ännu men just idag är jag extra glad för det blir middag med vänner innan en kväll på stadens fina teater.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en toppen semester Suz! Nu är sommaren här, tjohoo vad vi ska njuta av solen denna vecka, inte sant?!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 4. Kram på dig Suz! Hoppas att du njuter av härligt lediga dagar och har det gott.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hoppas du har en skön semester och njuter av varje stund!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz