söndag, juli 15, 2012

Det finns hopp


Hoppet är inte helt ute för citronträdet jag fick från mitt förra jobb när jag slutade. Titta vad som hände när det fick flytta ut i uterummet! Så nu får jag väl plugga på lite om citronträd och hitta på ett bra ställe för den i vinter:)

Nej, nu ska jag surfa runt lite på köksmaskiner och kanske snegla lite på andra saker också ... det finns ett visst investeringsbehov även i mitt nya lilla företag:)

Och så måste jag nog strax få ihop en pizzadeg, ikväll är det invigning av pizzastenen till vår Webergrill! Det finns mozzarella, parmaskinka, pesto och lite annat smått och gott hemma.

Ha en fin söndagskväll!

4 kommentarer:

 1. Pizzasten har jag hört så mycket gott om. Du får berätta om du är nöjd när ni har testat! Härliga ingredienser ser jag.

  Köksmaskiner är så roligt. Min blender har just lagt av, en KitchenAid. Trodde de skulle palla för lite smoothies och sånt... ;)

  SvaraRadera
 2. Oj vad mycket fina bilder du visar! Såg väldigt härligt ut.
  Synd på din köksmaskin, sånt händer ju aldrig lägligt heller, men som sagt det är bara materiellt. Blev riktigt sugen på pizza också :)
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Jag vet inte om min förra kommentar kom fram, skrev från mobilen och då är det inte alltid så att allt blir som det ska. Vi ser fram emot att komma till er. Ska bli så mysigt!

  Jag tror att kaffet smakar godare hos er :) massor av kramar! Ses snart :)

  SvaraRadera
 4. Mmm, hemmalagad pizza som är sååå gott. Hoppas att det blev bra med pizzastenen? Vi har en som vi är väldigt nöjda med. Blir så knaprigt och gott. Har man ingen sten kan man ju alltid sätta in en plåt som blir varm innan man lägger på pizzan. Det är inte dumt det heller.

  Jag hoppas att citronträdet hämtar sig. Dottern har tre clementinträd och de har också haft en tuff vår och sommar då de drabbades av någon form av spinn. Nu har hon bara ett kvar men det håller vi tummarna för.

  Ta hand om dig vännen och ha det riktigt gott!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz