måndag, juli 09, 2012

The Best of Pop & Rock


En härlig konsertkväll blev det i amfiteatern den 1 juli - skön musik framförd av duktiga artister och musiker - The Best of Pop & Rock med Sweden Rock Symphony Orchestra under ledning av Ulf Wadenbrandt. Samtliga foton i detta inlägg är fotograferade av vår dotter Sofie Johansson, som tjänstgör som fotograf under våra evenamang. Klicka gärna på hennes namn och kika in på hennes fotoblogg. Det kommer också att komma fler bilder här.

För sången stod Johan Boding, Molly Sandén, Magnus Bäcklund och Magnus Carlson (som fick göra ett snabbt inhopp för Sara Löfgren, som tyvärr blev sjuk). Det fanns också en duktig tjej med som heter Fridha, tyvärr har jag inget efternamn.


Johan Boding (till vänster) har varit här i amfiteatern ett par gånger tidigare och han får gärna komma tillbaka med sin fantastiska röst! Ulf Wadenbrandt ledde sin Sweden Rock Symphony Orchestra med bravur och var ingen "vanlig" dirigent.

Kvällens program bestod av låtar som Let Me Entertain You, The Winner Takes it All, Don't Stop Me Now, Hold the Line, The Prayer, För Kärlekens Skull, Eleanor Rigby, I Want it All, Satellit ... och många, många fler guldkorn. Härligt när alla liksom får sitt, det finns något för alla i en sådan repertoar.


Äta gott måste vi också när det är konsert, antingen inköpt på plats, där Hennings Rökeri säljer bland annat varmrökt lax, eller så har man sin alldeles egna picknick med sig och intar i solen före konserten.


Och så lite gott kaffe från Fogarolli, som troget besökt oss med sin lilla mopedbil de senaste åren:)


Avslutar med en läcker detaljbild från konserten. Gillar skarpt sådana här bilder - skarpt fokus på närmsta skon, artisten framme vid scenkanten, så nära publiken han kan komma utan att gå ner till dem, lite böj på knäna, lite action, mitt i låten, sladdar och mikrofonstativ - precis så som det är på scen. Härligt fångat tycker jag och som stolt mamma ger jag min dotter en massa stjärnor för denna bild, på ett synnerligen amatörmässigt vis kanske eftersom jag inte är något annat. Men stolt mamma kan jag väl få vara!

Idel glada människor bland både publik och funktionärer är det alltid i vår lilla amfiteater. Massor med gott arbete ställer människor från byn upp med, alldeles frivilligt och ideellt. Det är sköna somrar i Sövde!
Snart kommer Uggla till byn!

4 kommentarer:

 1. Jättefina bilder! En bra konsert är verkligen läckert. Det var ett tag sedan jag var på en i den här kalibern, blir sugen!


  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter super härligt med konsert och gott att äta i sommarkvällen! Ha en bra dag Suz!
  Kram Anna
  Ps. fina foton dottern har tagit!

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt det verkade!! Verkligen fina bilder också!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Klart att du ska vara en stolt mamma Suz. Det är jättefina bilder som er dotter har tagit. Så sträck på dig och var riktigt stolt du. :)

  En riktigt mysig kväll låter det som och vilka bra låtar. Förstår att ni stortrivdes. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz