fredag, november 09, 2012

Styla om och frossa i julinspiration


Nu har jag landat i soffan igen, med datorn! Jösses vad lyxigt:) Lite vila, städning och en blygsam homemakeover. Nejdå, inte så allvarligt. Bara lite prylar som fått byta plats och provar runt lite av ZbH-kollektion i egna hemmet. Har ju hitintills nästan bara sett det hos andra;)

Listan, kanske någon undrar ... hur går det med den då? Skippade kruktömning i trädgården och utplacering av lavendel, alldeles för blött och trist. Skippade tvätt, fanns liksom inget som fyllde en maskin - ni vet, ett par röda strumpor och några vita, lite svart och några andra saker. Inväntar lite mer i korgarna.

 
 
Så när jag städade passade jag även på att pyssla runt lite grejer. Och ni som känner mig vet ju att det är då jag liksom går igång lite. Provar olika vinklar, lägger pannan i djupa veck och börjar spåna på olika grupperingar. Efter en stunds frossande i tidningar med massor av julinspiration kan jag ju knappt bärga mig innan jag får dra igång med operation "Julstämning hos oss"! Men alla kan vara lugna, det dröjer ett tag till. Gissa bara om det här ger mig energi?! Att vila och få energi kan visa sig i väldigt olika saker för olika människor. Att göra mysigt hemma ger mig definitivt massor av energi!
 
Men en liten tjuvstart på julen blir det den 24 november, då tänker jag nämligen vara med på julmarknaden hos Sövde Musteri! Ta tillfället i akt och beställ julklappar hos mig:) Mer info kommer när vi närmar oss!
 
 
Ska bli riktigt kul att försöka få härlig julstämning på mitt lilla bord där, hoppas vi får härligt väder också! Massor av inspiration fick jag även på gårdagens visning hemma hos C. Hon bjöd på julstämning utan dess like, det var bara granen som saknades;) Tack för en härlig kväll! Har precis mumsat i mig en smaskig pepparkaksmuffins som jag fick med mig hem.
 
Tack också till övriga värdinnor som varit så underbara och bokat mig för visningar i höst, ni är fantastiska! Massor av roliga människor får jag träffa och en och annan gillar ju faktiskt det jag har med mig;) Nu ska vi se om jag kan få ut en liten länk till uppdaterad julkatalog med fyra nya varor "Xmas Express" ... fortsättning följer, den kommer förhoppningsvis dyka upp istället för den gamla länken. Men att komma överens med Windows 8 och ny dator är inte det enklaste. Kan tänkas jag kapitulerar och gör det från den stationära!
 
Önskar er en riktigt mysig fredagskväll!
Kram Suz
 



3 kommentarer:

  1. Det där med zinkbordet blev ju jättefint!! :( julklappsönskemål!!!

    SvaraRadera
  2. Hej!!

    Vad fint det blev! Jättemysigt.. Jag vet inte hur vi ska göra här hemma. Flyttar ju i mellandagarna. Men jag vill ju ändå ha lite julstämning, både för min och barnens skull.. Kanske helt enkelt får börja i riktigt god tid, så att jag lagom till juldagen är trött på alltihop..
    Hur som helst. NÄSTA år kanske jag kan komma på julmarknad hos dig..

    ha en mysig fredag och en härlig helg!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Härligt! Så fint Suz! Zinkbordet är fab.

    Och här blir det soffan med, snart!

    Kramar!!
    Lotta

    Ps. Tack för din gulliga hälsning. Jag fick också julstämning idag ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz