lördag, november 24, 2012

Uggla levererar

Foto: Sofie Johansson
 
 
Måste bara få slänga in att jag älskade Ugglas version av Sylvia Vrethammars "Tycker om dig" i kvällens Så mycket bättre! Kanske har det lite betydelse att vi hade herr Uggla i Sövde Amfiteater i somras, men han gjorde en låt som jag växt upp med som en typ svensktopplåt och fick härligt sväng i den! Toppen:)
 
Fotot ovan är från i somras, min dotter Sofie Johansson fanns bakom kameran och fler bilder finns på www.sovde.se.
 
Naturligtvis är det många andra låtar också som är bra i programmet, men jag blev så överrumplad av denna glada version, kunde knappt sitta still!
 
Och hur gick det på julmarknaden idag? Över förväntan måste jag säga, jätteroligt! Men det kommer bildkavalkad och berättar mer under kommande vecka. Sofie, min dotter, stod åter bakom kameran och släpper inte några bilder ifrån sig oredigerade ... dessutom har jag bett henne göra ett litet kollage som jag kan lägga in här. Hur som helst var det mysig stämning på musteriets gård idag och massor med besökare:)
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!
 
 

1 kommentar:

  1. Jag instämmer, Magnus Uggla var strålande igår. Gillade hans version. Men jag måste erkänna att det för mig är Miss Li som knäcker mest denna säsong. Tycker hon är helt fantastisk. :)

    Ser verkligen fram emot att se dotterns bilder från julmarknaden och vad proffsigt att ha med sig en egen fotograf. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz