torsdag, november 01, 2012

Ny månad, ny ...


... dator? Hushållsassistent? Energi? Nej, inte något av det - än! Men kanske. Hoppas på lite ljusare och skönare väder nu när jag har ett par lediga dagar att njuta av. Och så var det där med att hinna ikapp. Listan åker fram igen och fylls på, men allt måste inte göras på en gång!

Det är en massa löv i trädgården nu, möblerna har inte fått komma in, finns fortfarande äpplen kvar i lådan i uterummet att ta hand om, en liten hög med kvitto på skrivbordet som borde tas om hand, tvätten ska vi inte tala om ... men är det någon som tänker stjäla jobbet? Nej, tänkte väl det. Alltså tar vi en sak i taget. Glömmer inte heller bort att ta en paus emellanåt, prata och fika. Umgås med släkt och vänner. Så vill jag ha det!

Ha en supermysig helg alla fina vänner!

7 kommentarer:

 1. Se till att göra det som ger dig energi när du har lite ledigt. Allt det är andra finns ju kvar som du säger.

  Ha det så trevligt.

  kram

  SvaraRadera
 2. Låter som du har hittat din väg vännen. Det som ger dig energi och kraft. Och istället för att titta på allt man inte hann med vid kvällens slut så känns det mycket bättre att se hur otroligt mycket man faktiskt hann med. Och paus, prat och fika är precis lika viktigt (kanske t.o.m viktigare) som tvätt, löv och allt det andra.

  Jag hoppas att ni får en riktigt fin helg och att solen kommer att skina rejält över er. Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Låter härligt Suz. Och bra! En bra plan. Fixa men också inte glömma att njuta. Allt behöver inte hända på en gång. Lite i taget är bra.

  Ha en härlig helg

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Tänk va tiden går. Snart är 2012 slut. Jag har också saker att göra. Balkongmöblerna står fortfarande ute och ska upp på vinden. diksberget ska vi inte prata om och all tvätt. Men det hinns med. Just nu vilar jag min kropp pga järn och blod brist. Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, en sak i taget. Lönar sig inte att stressa. Men ibland blir det så ändå tyvärr. Men jag hoppas att du har får en härlig helg! Ta det som ska göras en annan dag ;)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Låter klokt!! Ta en sak i taget och kom ihåg att andas emellan!! Tack för dina fina kommentarer hos mig och visst är det väl roligt med visningar!!

  Ha en riktigt härlig helg!

  SvaraRadera
 7. Låter alldeles underbart Suz!
  Att eliminera ett måste i taget, skönt! Hoppas att du får en skön helg och njuter av din ledighet!
  Kramar i massor
  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz