söndag, november 25, 2012

Jag har fått en Blog Award!


Fina Nettan, med bloggen Livets pussel, har gett mig en Blog Award! Självklart värmer det mycket och får mig att tänka till lite extra. Det finns någon där ute som faktiskt kikar in till mig och kommer tillbaka! Det är stort, åtminstone för mig. Jag tackar ödmjukt för att ni besöker mig, glad över att kunna skriva något eller visa bilder som intresserar någon annan än bara precis min närmsta omgivning. Och att ni återkommer trots att jag ibland inte gör dagliga inlägg.

Jag började blogga för att jag älskar att skriva och att det sen faktiskt gav mig en del bloggvänner är ju ett stort extra plus:) Glad över alla läsare jag får, men har aldrig haft förväntningar om att jag ska kunna skapa någon stor, känd blogg. Det ger mig väldigt mycket att jag har möjlighet att kika in hos dem som kommenterar hos mig, att få ge tillbaka lite av den respons jag själv får. Och som hobby räcker det fint med att verka i det lilla formatet:)

Varje gång jag surfar runt hos er, alla underbara och fantastiska bloggare därute, stöter jag på någon ny som jag gärna skulle läsa mer hos. Få dela era intressen, få tips, hitta nya vänner och ny inspiration. Så många driftiga, påhittiga och roliga stilar jag hittar! Härligt:) Vill dela ut en Blog Award till er alla, egentligen. Men jag ska bara välja 11 och hur gör jag det? Många av mina favoriter har redan fått och det är inte lätt att välja ändå ... läste någonstans att vi skulle sträva efter att skicka vidare till dem som hade  mindre än 200 följare och det känns ju ganska rätt, att få tipsa om oss som inte är så kända,  men även av dessa som jag följer är det flera som redan fått! Så med risk för att ändå skicka vidare till någon som redan fått en Award eller redan har många följare, så väljer jag följande fina bloggar:

Rimfrost och rosor
Lyckliga praliner
Min plats i solen
Live a lot
Enkel stil
Hjem kära hjem
Millandante
Helens Universum
Årstidens bästa
Bokcaféet i byn
En matsked grejer

Utan inbördes ordning skickar jag denna Blog Award vidare till er. Ni får naturligtvis göra precis som ni vill, skicka vidare till en eller elva och svara på de frågor ni vill av nedanstående. Lägg till annat som ni kanske vill berätta om er själv. Eller bara ta emot denna Award och känn att vi är ett härligt gäng som vill stötta varandra.

Och här kommer då lite svar från lilla mig:

Mitt måtto: Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Favoriten: Hjälp! Hur ska jag kunna välja och ska vi gå på ätbart eller något annat:) Men jag säger te, lakrits, choklad, kola och fudge ... och en massa annat gott både i vin och matväg! Ni hör ju var jag hittar en del av min livsnjutning:)

Läser: Just nu har jag en dipp i läsningen, alldeles för trött om kvällarna och hittar inte många andra stunder. Men annars läser jag i princip allt, men gärna feelgood.

Älskar att tillbringa en eftermiddag: Med familjen, i soffan vid brasan, drickandes te och mysa!

Saknar: En hund i familjen

Vill göra jätteofta: Krama mina nära och kära!

Tycker om som jag inte trodde jag skulle gilla: Fotografera

Bakar: Paj på mitt vis:)

Favoritparfym: Varierar, men just nu är det Envy me från Gucci, en favorit i repris.

Tackar aldrig nej till: Spontanfika med goda vänner!

Längtar till: Lediga stunder, bara älskar att mysa, pyssla, läsa, fika och slappna av tillsammans med familjen och goda vänner!

Så stolt så jag håller på att spricka: När jag ser min dotter trivas som fisken i vattnet när hon dansar på scen!

Sommar eller vinter: Ha, ha, nej det går inte! Våren är min årstid, finns inget som slår de första värmande solstrålarna när man sätter sig på ett lugnt ställe och njuter av den första koppen te utomhus efter den långa hösten och vintern.

Bästa bardomsminnet: Ett av många - när jag ledde in min häst i stallet för första gången!

Min favoritplats på jorden: Det finns så många ställen jag skulle vilja uppleva och många fina ställen jag redan varit på - jag säger HEMMA. Var jag än befinner mig skapar vi en trygg plats, jag och min familj och där har jag min favoritplats.

Tack än en gång, Nettan, naturligtvis hade du ingått i min lista om jag inte fått Awarden av dig:)

Bloggvänner är härligt att ha!

10 kommentarer:

 1. Oj, 1000, 1000 tack för den fina awarden! Jag blir alldeles rörd, av att du har mig på listan, o ilag med 10 andra helt fantastika bloggar!!

  Jag fick denna award för nån månad sen, men utan frågor. Så de ska jag återkomma till, Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Hipp, hipp och grattis!
  Söndagskram till dig

  SvaraRadera
 3. Grattis till dig, och tack så hemskt mycket för award!! Jag blev jätteglad! Tycker också det är så konstigt och fatta, att det finns dem som läser och gillar det jag har att bidra med! Ska fundera vad jag ska göra med detta och återkommer :-)!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 4. Oj, tusen tack för fina ord....

  Den ska jag bära med mig i mitt hjärta. Tusen Tack.
  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 5. Tack tack tack! Wiiiii så kul! En till mig?! :) Men jag kan inte lova att jag svarar på frågorna dock. Tidsbrist och prioritering låter väldigt tråkigt att säga men det är snålt om tid :))

  Kramkram!

  SvaraRadera
 6. Grattis fina, fina Suz till en mycket välförtjänt award. Du är värd alla awarder som finns här i bloggvärlden för din fina blogg som är fylld med så mycket hjärta, värme och energi. En oas som alltid får mig varm inombords då jag kikar in. Ditt lugn och din ton gör mig glad och får mig att le stort av tacksamhet över att vi fann varandra därute i den stora bloggrymden. En bloggsyster som jag tycer så mycket om.

  Tusen tack för att min blogg är en av de bloggar du skickar vidare awarden till. Bloggkrälek som lägger sig som bomull kring hjärtat och får mig att le stort. Vilket härligt avslut på denna vecka. Tack snälla du!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för detta!! Kul att läsa lite om dig, ska försöka bjuda igen framöver;)
  Vilket spännande år du haft, jag hoppas det går riktigt bra med Zbh!! Din header är superfin!

  Kram kram
  Milla

  SvaraRadera
 8. Härligt att läsa dina svar Suz!

  Var rädd om dig!

  Kramar

  Nettan

  SvaraRadera
 9. Grattis Suz till awarden! Din blogg har gått från klarhet till klarhet tycker jag! Allt mer utstrålar den värme, kloka tankar, eftertanke, vackra bilder och inspiration. Din fina personlighet lyser upp den helt enkelt!
  Jag bockar och bugar för awarden du skickat vidare!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Åh tack raring, nu gjorde du mig glad!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz