onsdag, november 07, 2012

Hjärta och omtanke


Ett litet hjärta i kaffelatten av en ren slump, en fin tanke i förbifarten, en klapp på kinden, en puss eller en varm kram. Det är så lite som ska till för att lysa upp en dag och känna kärlek. Kärlek för livet och de människor vi har lyckan att ha omkring oss.

Också ett kort i brevlådan, en liten kommentar på bloggen eller ett fint mail från en vän som bryr sig om att berätta hur glad hon är över en sak.

En shoppingtur och fika med dottern, ett restaurangbesök med familjen eller en kopp te vid brasan. Det är så mycket som kan få mig att slappna av, känna glädje och fina tankar.

Ha en fortsatt fin vecka, mina vänner!

4 kommentarer:

 1. Nej men se ett litet hjärta! Det var nog ett tecken på något bra :) Ja du har så rätt. Det behövs inte alls mycket ibland för att lysa upp en dag. Och du räknade upp flera verkligt fina händelser.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Ja det är inte sällan de små stunderna som i sin helhet gör livet lite rikare och meningsfullare. Som liksom utgör kittet som håller ihop väggarna, som tätar fönstrena och som målar det som kallas vardag i de klaraste av färger. Tea, ljus och böcker. Det är mina förgyllare så här års! Samt familjen förstås! Ja det var en liten kvällsreflektion från södern. Dina inlägg inbjuder till eftertanke och tacksamhet!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Å, Suz. Absolut, så är det. Just nu har jag en rykande varm kopp te framför mig ;)

  Underbara exempel på omtanke och kärlek!

  varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Härligt! Precis så får man energi. Av att se ljusglimtarna i det trista grå. Att göra saker man tycker om med dem man älskar. Fortsätt så. Fortsätt att leta hjärtan i vardagen.

  Ha det bäst!

  kram dorro

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz