fredag, mars 13, 2015

Tid, 22 år och 22 timmar

 
Ni undrar väl över dagens rubrikval, men det är inte så konstigt. Fredag är ju, som bekant, fotoutmaning hos Fröken Foto.
Just den här fredagen är det dessutom vår bröllopsdag, min älskling och jag har varit gifta i 22 år. Och för att fira det var vi på spa, i ca 22 timmar kanske plus något<3
 
Så idag blir det två kollage, det översta med bilder som jag förberett och som var första tanken till bidrag i utmaningen. Ser ni speglingen i bilderna? Vår dörr till uterummet i fullt solsken, det är tid att börja öppna den och njuta av värmen därute.

 
Men så ville jag även dela med mig av det senaste dygnets sköna timmar vi spenderat på Ystad Saltsjöbad. Tid att vara närvarande i nuet. Tid att tänka tillbaka. Tid att tänka framåt. Reflektera. Säger jag. Tänka på ingenting säger mannen min;) Och det fanns tid för allt. Nästan i varje fall. Jag skulle nog kunna spendera fler dagar där, sjunka ner i fåtöljen och läsa en stund till, äta fler våfflor (som min älskling serverade med lönnsirap!) och få prova lite fler viner, dricka en drink i baren och köra en vända till i relaxavdelningen och kanske delta i ett yogapass. 
 
Vi tackar för extra trevlig uppmärksamhet från Anette på spaavdelningen igår kväll, men också för fin service och trevligt bemötande överhuvudtaget. Jag tror jag börjar bli lite lätt beroende ... trots att rummet inte höll samma höga standard den här gången som när jag var där med vår dotter i februari. Man kan inte har tur alltid:) Och nej, det här inlägget är inte sponsrat av hotellet men jag borde kanske snart göra ett försök;)
 
Ha en härlig fredagskväll kära läsare, vi ska fortsätta njuta av god mat (förhoppningsvis) men ikväll blir den tillagad av mig. Mysigt att njuta hemma också och man får definitivt mer för pengarna, om vi nu ska väga in den ekonomiska biten. Men oj vad skönt det är att skämma bort sig själv ibland!
 
Ljuvlig fredagskväll önskas alla<3




8 kommentarer:

  1. Passande att det var just idag, när temat är tid. Bra att du pekade ut speglingen av dörren. Såg den inte först men när man väl sett den ser man bara den. Snyggt!

    SvaraRadera
  2. Härligt sätt att spendera sin tid på :) Det borde man göra oftare, och visst går det lika bra att göra det hemma, bara man kan koppla bort alla måsten och "jag ska bara", som brukar dyka upp där. Önskar er en fin kväll! / Birgitta

    SvaraRadera
  3. YSB är ljuvligt! Det är verkligen såå fint där! Underbart!
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  4. Åh vad härligt, och Stort Grattis till er båda <3 Gillar översta bilden där dörren speglas i klockan, som en bild över tiden som flyr. Bilderna från YSB gör mig helt sjuk, så härligt att skämma bort sig en stund och ta vara på tiden tillsammans!
    Ha en fortsatt fin helg!
    Kramen

    SvaraRadera
  5. Vilka fina timmar tillsammans, så underbart att bara få vara och njuta!
    Och att sen få njuta hemma också.
    Ha nu en ljuvlig helg.
    Kramar
    Nettan

    SvaraRadera
  6. Härligt bidrag på tid, ser supermysigt ut på Ystad spa. Hade gärna åkt dit. Grattis på bröllopsdagen. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
  7. Härlig spegling! En sån klocka har dottern i sitt rum.
    Jag hann inte med temat "tid" den här gången. Lustigt nog.
    Lisa

    SvaraRadera
  8. Å, grattis finaste Suz!! Underbart att fira 22 år tillsammans. Låter ljuvligt att vara på Spa och bli ompysslad <3

    Vackra bilder!

    Ha en fin helg och tack rara för fina ord hos mig, blir så glad!

    KRAM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz