torsdag, mars 26, 2015

Tillåta sig förmiddagsfika


Jag kan faktiskt tillåta mig ta en förmiddagsfika! Smutta på en kopp Earl Grey de Luxe som dök upp bland födelsedagspresenterna:) Blommorna har jag tyvärr fått rensa bort idag, men jag förevigade ju dem på bild och det har jag alldeles glömt bort att visa er.

Min älskling kom hem med ett hav av tulpaner, anemoner och ranunkler som var så vackra! Och fler buketter dök upp under kvällen då jag firade. Samt en massa fina presenter. Jag blev så bortskämd och kan nu njuta av god lakrits, sköna kroppsprodukter, gott te och vin, goda lässtunder, bära vackert halsband och armband, spendera en summa pengar som jag vill och även hitta inspiration att baka ännu mer. Tack än en gång, ni är så gulliga!

 
Idag är det städdag här hemma, samt byte av sängkläder. Ska träffa en kompis efter lunch och sedan ett välbehövligt besök hos frisören. Och när jag har sådana här dagar tillåter jag mig verkligen att stanna upp och pausa. Något som jag gör alldeles för sällan de dagar jag jobbar. Då går det i ett hela tiden, men som tur är gör jag mig en kopp te emellanåt i varje fall och kanske byter ett par ord med kollegorna. Lunchen finns ju, men den är slut i ett nafs. Ska bli bättre på att ta lite ställtid mellan uppgifterna och samla tankarna.
 
Nej, nu ska jag hugga tag i det sista med städningen och förhoppningsvis hinna sortera lite papper och ta en sväng på crosstrainern;) Ibland har jag mer energi, ibland mindre ... det gäller att gripa tillfällena och få något gjort!
 
Tjingeling, mina vänner - ha en skön torsdag!


1 kommentar:

  1. Så många fina presenter du fått. Hoppas du haft den fin dag i dag också. Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz