onsdag, oktober 08, 2014

På promenad - bloggutmaning

 
Dagens bloggutmaning hos Tatjanis bygger på temat "På promenad". Min första tanke var naturligtvis skogsstigarna runt omkring här hemma. Men så tyckte jag att det har jag visat förut och var lite för enkelt så att säga ...
 

 
... istället får det bli söndagens lilla runda på Österlen. Promenaderna blev inte så långa, mest mellan parkeringen och de fyra olika utställningslokalerna och bland glasföremålen. Utanför ett av ställena befann sig en ko på promenad i hagen och som var väldigt nyfiken på oss, kan väl också få gälla som tema här idag.
 

 
I Kivik blev det också en liten minipromenad, för oavsett blå himmel och solsken så visste vinden att blåsa på utifrån vattnet. Men äppeltavlan blev beskådad och vi kikade i några marknadsstånd. En värmande lunch på Buhres var inte helt fel kan jag säga. För min del föll valet på fisksoppa och det kändes helt rätt - så god! Och serverad i en jätteskål, mums!
 

 
Vi kan ju också säga att cabben var ute på "promenad", i sakta mak på Österlens småvägar tog vi sommarens sista tur innan det är dags att "stalla in" vår gamla vän.
 
Och är det utmaning så är det, alltså fick det bli lite bildlek också:) Snabba genvägar i PhotoScape. Väldigt enkelt men också roligt att prova sig fram med lite olika inställningar. I tur och ordning är det sepia, helt oredigerat, gråskala och överstrålning.
 
Vill ni se fler bidrag - kika in hos Tatjanis.
 
Ha den bästa onsdagen man kan tänka sig!
 5 kommentarer:

 1. Så trevligt och fint bidrag. Jag tänkte lite som du att det fick bli en annorlunda promenad. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt bidrag. Kändes lite som en promenad bland bildformat också vilken var en liten extra bonus ;)
  Ha en riktigt härlig dag!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Så fina bilder! Härligt med Österlenutflykt! Min syster och sambo var också där förra helgen och kikade på äppeltavlan, tillsammans med min lilla tjej.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder! Måste ta mig tid att testa mer där i Photoscape. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder allihop! Märks att ni hade en härlig söndag!

  Många kramar
  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz