tisdag, oktober 21, 2014

Myshöst eller höstmys?

 
Vet inte om jag tycker det är en myshöst längre ... med allt det här regnandet det har varit i snart en vecka! Skapligt varmt har det varit, men blött. På väg till jobbet åker jag förbi åkrar som står och flyter. Hallå solen, du får lov att lysa mer än fem minuter efter lunch!
 
Men vi får väl göra det bästa av situationen helt enkelt. Annars deppar jag ihop fullständigt. En bra film, god middag, tända ljus, dricka te och umgås med familjen, läsa, blogga, spela spel, gå på ost- och vinprovning, planera veckans meny och göra inköpslista, skulle kanske till och med drista mig till ett yogapass ... och så går det alldeles utmärkt att ta ett bad eller kanske ett fotbad och ta hand om fötterna riktigt ordentligt, lägga en ansiktsmask, ta hand om naglarna (som inte är högprioriterade hos mig), städa lilla klädkammaren (tänkte börja imorgon;)), färdigställa projekt i sykorgen, pyssellådan och bland receptsamlingarna, göra klart fotoagendan för 2015 ... det här får mig osökt att tänka på listor!
 
Vad säger ni, visst ska vi göra detta till en myshöst - massor av höstmys i ruskvädret!
 
Kramar från ett regnigt Skåne!


6 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen hösten men jag måste hålla med dig nu börjar det bli segt... Tycker du har bra tips på hur vi kan mysa till det lite extra. Nu stallet och sedan låter det väldigt skönt med en varm kopp the, tända ljus och en bra film eller bok...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen din "lista"! Nu kurar vi inne och får undan det där som vi inte får gjort under de ljusa månaderna ;)
  Önskar dig en fortsatt finfin kväll!
  Kramen
  Pia

  SvaraRadera
 3. Jag har väl aldrig varit ute en höst så mycket som jag är nu. Det är livet på landet på en gård som får mig att vara ute en hel del OCH jag gillar det väldigt mycket. Än så länge har det ju inte varit så kallt så det har känts helt ok att vara ute.
  Sedan är det skönt att komma in och mysa!
  Kram
  //www.baraanna.se

  SvaraRadera
 4. Hej Suz!
  Vi kör på höstmys! Men ännu så länge milt iaf, jag längtar verkligen efter jul i år!! Lite tidigt jag vet men så är fallet! Här hemma äter vi tårta och firar storebrors 5-års dag idag. Mysigt!
  Ha en fin onsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Oj du hade många olika trevliga aktiviteter att välja bland. Det börjar vara dags för mig att uppsöka fotvårdsterapeuten snart. Det är ljuvligt och bland det bästa jag gör för min egen skull. Jag vandrar ut på moln och hela kroppen mår bra. Fy för regn och trist väder ändå.. Vi har ju några minus och lite snö. Hellre det. Fast det hörs ska komma plusgrader och då blir det väl så där blött och mörkt bara. Jag tänker göra en tidig kväll. Det behövs. Nu tänker jag säga godnatt åt dottern, hon är trött ikväll för hon simmade en timme. det skulle jag aldrig orka.

  Godnatt du också! Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 6. Även om det regnar mycket. Kom du på mycket mysigt man kan göra. Jag försöker också tänka som du att man kan passa på att göra en massa innesaker som får stå åt sidan på sommarhalvåret. Vi kör på höstmys. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz