lördag, maj 31, 2014

På vift

 
Igår var vår familj på vift. Vi tog bilen, åkte över bron till grannlandet, fortsatte ett antal mil och sedan blev det båten till Tyskland. Körde lite fel, provianterade lite och försåg oss med en rejäl schnitzelportion innan vi återvände hemåt. Himlen bjöd på härliga färger under hela dagen, men båtturerna var väldigt kalla och blåsiga.
 
Vad gör vi annars då? Idag blir det lite mer studentförberedelser här för min del och jag misstänker att dottern ska städa sitt rum, det är otroligt nödvändigt ... mannen min vilar nog ut idag, från bilkörningen igår. I och för sig en sysselsättning han trivs väldigt bra med, men trafiken är intensiv och det blev en del mil igår.
 
Jag har för avsikt att kika runt hos er idag, mina bloggvänner, om tekniken är på min sida och inte hela tiden upplyser mig om att jag har fel adress, inget internet eller att sidorna inte är tillgängliga och har flyttat ... så ser det tyvärr väldigt ofta ut när jag väl ger mig i kast med mina bloggrundor och vill kommentera hos er. Men jag hoppas på tur idag:)
 
Ha en superfin sista maj!

4 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Kul med en tur till grannländerna! Häftigt att man kan se flera av dem på en och samma dag!!
  Ja vilken månad maj har varit! Snabbt har den gått men bjudit på mkt vackert och fina stunder. Spännande med student i sikte! kan tänka mig att det innebär en del förberedelser för hela familjen!
  Trevlig lördag Suz!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det låter som en riktigt mysig tur! Och tack för fin kommentar inne hos mig :)
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig utflykt ni verkar ha haft. Önskar dig all lycka med studentförberedelserna. Själv har jag ett år kvar innan det är dags ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz