fredag, maj 16, 2014

Förberedelser

 
Det skrubbas och smörjs in, sminkas och fästes lösögonfransar. Nu tror jag håret påbörjas. Vår fina dotter ska på studentbal idag. Och hon har tagit egen kontroll över förberedelserna. Inga sminköser och frisörer här inte ... jag vågar mig knappt i närheten. Smög in med ett glas citronvatten, tänkte det kunde vara nyttigt. Kommer bara med uppmuntrande ord när hon dyker upp för ett "Blir det bra såhär?".
 
Själv fortsätter jag med tvätten, tar ett yogapass på terrassen och dricker citronvatten jag med. Laddar kamerabatteri och tömmer minneskort. Har till och med hittat en liten väska till den lilla digitalkameran. Varför har jag inte tänkt på den minimala sminkväskan jag fick i reklamsyfte för länge sedan! En lätt vadderad sak, som absolut inte räcker till som sminkväska men som är helt perfekt till kameran.
Så nu känns det lite bekvämare att låna ut den till dottern ikväll. Var ju inte så sugen på att den skulle skramla runt bland allt annat i hennes clutch. Och hon lär ju ha annat att tänka på ikväll;)
 
Hon har valt att åka i nya bilen, sparar cabben till studenten, och jag har fått det ärofulla uppdraget att fotografera när hon och hennes kavaljer anländer till balen. Mannen min är naturligtvis chaufför. Logistik mina vänner, logistik. Tur vi är vana vid att planera:)
 
 
Nu ska det lagas lättlunch och sen ska jag också piffa till mig lite. Och som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska sätta på mig:)
 
Önskar er en solig fredag!
4 kommentarer:

 1. En spännande dag för din dotter minsann! Hoppas att hon får riktigt roligt :)
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt med bal! Hoppas vi får se hur tjusig hon blev....
  Må så gott!
  //www.baraanna.se

  SvaraRadera
 3. Så spännande med bal. Det var ett antal år sedan man själv var på bal. Härlig känsla, ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åååå så spännande med bal. Hoppas hon hade en fantastisk kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz