torsdag, maj 15, 2014

Solen, den underbara solen

 
Nya uppgifter på jobbet, handla, en träningsrunda på cykeln, stjäla en stund i solen och dricka en nygjord smoothie, städa, tvätta, laga mat och baka. Tänk vad solen och en blå himmel kan göra underverk för energin! Och äppelblommorna, de ger mig också en rejäl kick. Kan inte se mig mätt på dessa heller - vilken vår!
 
Igår regnade det fortfarande men jag tog mig i kragen och hittade en dansworkout for dummies på nätet - tur ingen var hemma, men kul hade jag:) Och motion fick jag! Efter veckans tre träningspass känner jag muskler som fått vila alldeles för länge ... men bättre sent än aldrig.
 
Vill jag kunna äta lite gott då och då (läs "helst alltid") så får jag skärpa mig. Så enkelt är det. Somliga kläder har nämligen krympt på ett oroväckande sätt. Och inte trivs vare sig jag eller min kropp då!
 
En välbehövlig rensning fick min garderob igår. Fram med resten av sommarkläderna, en del har ju varit framme sedan i februari när vi var i Florida. Ner i lådorna med det mest vintriga och mörka. Nya, fina, vita galgar. Torka hyllor, vika och sortera. Så skönt när det är gjort. Nu finns det plats till mer:)
 
Nej, just det - min klädbudget har inte riktigt hämtat sig från vår USA-resa. Räknar jag helt krasst på det så får jag väl inte handla något nytt förrän typ oktober ... men det kan inte hjälpas, jag behöver lite nya underkläder och en mysig sommarklänning. I övrigt ska jag villigt erkänna att det finns alldeles tillräckligt. Och ändå har man "inget att ta på sig" ibland!
 
Tänk om jag skulle försöka mig på att sy igen, det hade varit roligt. Men jag är tveksam till om det verkligen blir billigare! Och det finns redan ett ofärdigt projekt på hyllan, en klänning faktiskt. Mer skärpning. Eller nej, det där ska bara vara kul så inga pekpinnar.
 
Nu är det hög tid för att sova. Behöver nog vara lite stöd åt dottern imorgon. Bal står på schemat. Foto kan utlovas.
 
Ha en fin helg sötisar!


1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag du har haft. Hoppas det blir en lika fin och bra dag idag. Mitt schema med städ och bak liknar dittsom jag har framför mig idag. Ha en fin dag Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz