fredag, oktober 25, 2013

Tacksamhet

 
Idag känner jag bara tacksamhet! Djup vördnad inför livet och dess tvära kast. Dess skörhet och hur våra känslor kan storma likt en kraftig höststorm.
 
En frukost i väntan på att morgonljuset ska lysa upp huset. Tvättmaskinen brummar. Datorn surrar lite svagt och jag tänker att idag ska det bli en lugn dag. Jag tar en liten bloggrunda.
 
Men mina känslor har stormat i höga vågor, främst rädslan och oron. Dagen har blivit ganska upp och ned. Trafiken är en farlig plats och idag är vi djupt tacksamma att vår dotter klarade sig utan några skador, när hon blev påkörd. Bilen blir nog sig själv igen, men efter att ha beskådat den och hört om händelsen vågar jag påstå att det nog ändå finns änglar någonstans. För änglavakt och blixtsnabb reaktion räddade henne idag. Det kunde ha slutat mycket värre!
 
 
Tuff som hon är har hon varit i skolan idag och hos läkare. Och det är rätt att gå på sin egen magkänsla. Men nu vill jag bara ha hem henne och krama om henne, länge!
 
Om jag haft någon ro att få något gjort idag? Lite tvätt, plockat äpplen och haft tag i kameran. Men sinnerson har inte infunnit sig. En känslosvallande vecka har tagit ut sin rätt, jag är ganska mör och lite skör nu. Går mest omkring och drar i saker. Men är väldigt, väldigt tacksam!
 
Önskar er en fin fredagskväll!
Lova att krama era nära och kära lite extra<34 kommentarer:

 1. Jag ryser när jag läser det här! Det är ju mardrömmen att det ska hända något i trafiken. Förstår EXAKT hur det känns. Tack och lov att hon är ok Suz! Tacksamhet för att hon kan gå till skolan idag och att ni ses senare. Bilen går alltid att fixa.

  Kära Suz...livet är skört. Det är läskigt när man förstår vidden av det. En skön fredag, vara tillsammans och se på TV och mysa...så perfekt det är! När allt är som det brukar och man vill att det ska vara.

  Vackra bilder du fotat!

  Ja, var rädda om varandra. Tack för dina fina ord hos mig idag <3

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hu nu ryser jag lite extra, så skört och så värdefullt livet är. Krama om er fina flicka nu i kväll och njut!

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera
 3. Tur att det gick bra med dottern. Otroligt vad snabbt livet kan ändras och därmed också våra värderingar.
  Ta hand om er!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Å vilken skräck... det är nog den värsta mardrömmen jag har, att någon av mina barn eller barnbarn skulle råka illa ut eller omkomma. Kör ju långt varje dag och tankarna på olyckor finns där ständigt och jag är själv vaksam som tusan efter att ha krockat med rådjur två gånger. Men nu har båda mina döttrar körkort och jag kan ju inte vara vaksam åt dem... men vet ändå att de är kloka och försiktiga. Usch ja... Och oron när yngste sonen är ute på stan en lördagkväll.... Men man får inte låta oron överskugga lyckan i nuet och att som du känna tacksamhet, varje dag, tror jag är sååå bra för själen.

  Stor sympatikram från Eva

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz