måndag, oktober 21, 2013

Måndagskänsla

Trädgårdslycka med egna äpplen!
 
Flera nätter av oregelbunden sömn (ni vet, fullmånen), regn och dimma, mörkt och ruggigt och så måndag. Nej, det var inte känslor av lycka när jag slog upp ögonen i morse!
 
Men när frukosten väl är avklarad, jag har anlänt till jobbet och dagen liksom har dragit igång - då måste jag ändå erkänna att jag har det rätt så bra. Än så länge i varje fall, jag vill aldrig ropa hej. Vi vet aldrig vad livet har i bakfickan åt oss. Men det kan bli både till det bättre och till det sämre, så det bästa är att inte försöka oroa sig och ta ut något i förskott. Försöker jag alltid intala mig, ibland lyckas det ibland inte.
 
Helgen var mysig, träffade mamma och pappa som varit på husbilssemester ute i Europa i nästan en och en halv månad, var på släktkalas och hade goda vänner på middag. Varvade med matlagning och städning och en del pyssel. Mannen min renoverar garaget, jag fixade det mesta av markservicen och dottern for iväg till Ystad för att träffa gladiatorn Toro (tror jag att det var) på ett träningsställe. Hon var alldeles salig när hon kom hem:)
 
Men nu är det måndag en liten stund till och jag ska hänga upp dotterns tvätt och stoppa i en maskin till. Vara lite snäll och hjälpa tonåringen:) Sen ska jag sätta mig vid mitt lilla kreativa bord. Ja, jag kallar det så och hoppas att det hjälper;) Det är julkort på gång (!), några neutrala också och sådär lite på prov. Släkt och vänner får lov att hålla tillgodo med mina tappra försök och får jag till snitsen är planen att det ska gå att köpa några alster i webbutiken och på Sövde julmarknad. Men det återstår allt att se! Än så länge får det vara lite hemlig design, men jag kan avslöja att det klipps och slipas aluminium, stansas och så kan det bli tal om både lintråd, organzaband, papper och skinn i lite olika tappningar. Jag hoppas kunna visa upp något litet prov snart ...
 
Måste också tillägga att det är så roligt att det dyker upp lite kommentarer från nya läsare! Så glad jag blir:) Hoppas ni fortsätter kika in, ni är så välkomna!
 
Ha en fin tisdag!

2 kommentarer:

 1. Hej Suz!
  Vilken start på veckan, idel regn! Men hemma hos oss sken solen (ja inomhus då) för vi firade vår stora 4-åring!! Spännande med ditt julkortsprojekt, ska kika in i butiken vid tillfälle och spana efter resultatet! Du är kreativ du! Här går ögonlocken nästan ihop...! Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Min kommentar försvann när jag tryckte iväg den,,, ! Hur som, vilken regnig måndag men hos oss solsken (inomhus iaf!), vår stora kille fyllde 4 år idag! Roligt att du fixar egna julkort, ska ta och kika in i din webbutik vid tillfälle. Trött ikväll men ville lämna en liten hälsning. Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz