tisdag, juni 25, 2013

Wow, en ny värld!

 

Här kommer mitt första, alldeles egna första försök till bildkollage!!! En ny värld har öppnat sig och jag har bara precis börjat. Det här är första snabbförsöket, lekte bara en liten stund efter att jag laddat ner gratisprogrammet Photoscape. Känner redan att här kan jag fastna rejält ... räkna med att det blir långt mellan inläggen, jag kommer vilja göra något med bilderna varenda gång nu;)

Men, i varje fall, här delar jag med mig av mina senaste inköp:) Helt plötsligt blev de liksom alldeles för många, trots att jag faktiskt utnyttjade öppet köp på ett par byxor. Riktigt stolt över det:)
Lite detaljer delar jag med mig idag, kanske blir det dagens outfit framöver om jag skulle känna för det och dottern har lust att ta några glamourshots på sin "gamla" mamma;)

Vi börjar överst till vänster och går mot höger, nätt liten detalj i halsringningen på en ärmlös trikåtopp, med vita prickar på en mörkblå bomullsskjorta fanns det inte en chans att jag bara kunde gå förbi och sen spets och brodyr på vitt linne - så mycket sommar det kan bli.
Nere till vänster har vi då ett par kaki stretchbomullsbyxor, något blank yta och med blixtlåsdetaljer vid fickorna, en alldeles ljuvlig gråsvart sidenskjorta i mitten - lite kortare fram, länge bakstycke (spanat in tidigare och lyckligtvis på rea nu) och så till sist de vita capri/ankelbyxorna med blixtlås nedtill. Köpte dem bekvämt stretchiga, så att de funkar även en varm sommardag:)

Så sitter jag och tittar på bilderna och konstaterar att det, precis som i min övriga garderob, ofta tenderar att bli, vitt/marint/svart/grått/kaki/beige med inslag av något rutigt, kanske lite blommigt och något rött eller korall. Men för mig känns det inte tråkigt, jag är inte en person som drar på mig en färgchock även om jag tycker det kan vara fantastiskt på någon annan. Jag är nog inte den mest färgstarka personen man kan tänka sig:) Inte vad gäller kläder och inredning i varje fall.

Nu, en sen kopp te innan det är dags att krypa till kojs! Drömma om semester, sand mellan tårna, mannen min, härliga grillkvällar, bloggträff och nyfunnen hobby - bildredigering;)

Ha en go' onsdag imorgon!
 
 
PS. Om ni känner att ni bara måste veta var plaggen ovan kommer ifrån, lägg en kommentar eller maila mig!

7 kommentarer:

  1. Hej Suz! Gillar ditt kollage, massor! Visst är det roligt. Jag fick inte alls till det ibörjan men när jag väl lärt mig, tycker jag så mycket om att leka med olika varianter.

    SÅ fina kläder du handlat. Och mina färger! Ja, vore roligt att veta vart du handlat allt :-)

    Stor kram!!

    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, fina du! Ja, jätteroligt:) Och idag regnar det här, men jag ska först ge mig på en rensning i köksskåpen - har varit "på tapeten" länge;)

      Inköpsställen från vänster till höger: KappAhl, H&M LOGG, KappAhl (deras Hampton Republic serie) och nere från vänster KappAhl igen (rea, 200:-!), Åhléns (WERA, rea för 249:-!) och så till sist den nya lilla butiken i Sjöbo (av alla ställen!) av märket Capri Collection, som även finns för hemförsäljning.
      Ibland kan man fynda lite:) Och byxorna jag lämnade tillbaka var hos Flash, korallröda med blixtlås nedtill. Men jag är för kort för just den modellen, dessutom tyckte jag att färgen gjorde att man bara såg mina ben och det är det sista jag vill lägga fokus på;)

      Vilka härliga bilder du bjöd på i ditt inlägg! Längtar till sand mellan tårna:)
      Ha det fint!
      Kramar
      Suz

      Radera
  2. Kul att leka med bilder, man kan bli sittande i evigheter tiden bara rinner iväg, härliga inköp du gjort alltid kul med lite nytt i garderoben även om det inte alltid behövs. Ha en fin dag och kram till dig.

    SvaraRadera
  3. Ooo bildredigering och kollage - det är sååå roligt! Jag har också Photoscape, tänk att man kan få ett så fint och användbart program alldeles gratis! När du känner att du vill gå ett steg längre kan du ta hem en månads testversion av Photoshop Elements, då är man fast :) För mig slutade det med att jag köpte det, kunde inte vara utan hi hi. Men innan dess gjorde jag många härliga bildkompositioner i Photoscape. Det finns ett annat gratisprogram att ladda ner som påminner mycket om Photoshop Elements, min son använder det, GIMP heter det. Men nu ska du förstås ägna dig helhjärtat åt Photoscape och hitta allt man kan göra där :)

    Ha det gott du med!

    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Vansinnigt roligt med bildredigering jag glömmer tid o rum o kan sitta en evighet med det. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  5. Jag använder också photoscape,det är kul men tiden rinner iväg:)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Ooo vad fint. Det där programmet ska jag ta och kika på helt klart men är rädd att jag inte kommer ha tid att göra något annat sen.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz