torsdag, juni 27, 2013

Fler kollage;)

 
Nu tänker ni säkert "Okej, var det allt hon kunde prestera efter ett par dagar med Photoscape" ;) Men då ska jag göra er besvikna. Trots ösregn igår satt jag inte en enda sekund och lekte med bilder! Jag kollade bara mailen för webbutiken som hastigast, får ju absolut inte missa någon beställning. Med det inte sagt att jag inte längtade efter att få tillbringa några timmar med det nyfunna programmet. Det som funnits på min lista ett bra tag, men varken tid eller tillåtelse (från mig själv, visste att det skulle bli svårt att hålla sig därifrån) har gjort att jag laddat ner det förrän nu.
 
För övrigt rensade jag skåpen igår - allt vad gäller ljuslyktor (och de är några stycken), vaser, skålar, fat, glas och porslin, formar ... you name it! Jag rensade kanske inte bort vansinnigt mycket, men en del blev det och framför allt blev ordningen mycket bättre:) Samlade alla småskålar på ett ställe, fick plats med alla muggar i samma skåp, tillsammans med frukostservisen - toppen! På det stora hela tyckte jag det blev ett toppresultat och en stor sten föll från min ryggsäck. Det är fler ställen kvar att rensa på, men vi tar en sak i taget:)
 
Idag får det bli några bilder från vår trädgård, som den såg ut för någon vecka sedan. Enda skillnaden är nog att lobelian blommar ännu mer och är djupare blå än bilden visar. Behöver jag säga att jag älskar sitta där på terrassen och gunga lite lätt i stolen, ta en kopp te eller äta en god måltid, läsa en bra bok, prata med familjen eller vänner eller bara sitta och njuta av trädgården. Känna lugnet, tryggheten hemma, vår lilla oas, vårt ställe att pausa från omvärlden en stund.
 
Ett par veckors jobb till - sen är det semester. Som jag längtar!
 
Ha en härlig fredag, alla fina!

5 kommentarer:

 1. Mysiga bilder, låter ljuvligt att få sitta och gunga på stolen, njuta av det man har omkring sig, fånga dagen. Kram till dig

  SvaraRadera
 2. Hej Suz!
  Vilka härliga foton från er trädgård! Ser jätte mysigt ut! Hoppas på att värmen återvänder nu till helgen, vi får väl se!
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Blir ju jättefint!! Det programmet ska jag också ladda ner och precis som du kommer jag nog fastna.....

  Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt kollage och vackra trädgårdsbilder. Japp. det är lätt att fastna. Tala inte om instagram.

  SvaraRadera
 5. Hej!!

  Jättefina bilder! Din trädgård ser väldigt mysig och inbjudande ut. Försår att du trivs bra där. Själv befinner jag mig i Nice med halsfluss. Fast det är bättre att vara här än hemma, oavsett sjukdom. Hoppas du har en underbar sommar.

  FÖrlåt att jag har varit lite dålig att kommentera, men jag har varit riktigt dålig att läsa bloggar senaste månaderna. Det är i alla fall alltid lika mysigt att titta in "hos dig".

  Många kramar Helena

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz