tisdag, juni 11, 2013

Möten


Jag läser om spännande möten hos en del av mina favoritbloggar och önskar att jag också kunde bli färdig att ta tag i sådant! Men jag är glad för deras skull, läser de fina texterna och blir än mer övertygad om att det här är människor jag verkligen skulle vilja träffa. Det kommer nog en dag, när vi är redo för det. Nettan, jag hörs gärna om detta ämne, vi kanske kan slå våra kloka huvuden samman:)

Glömmer inte heller bort alla de fina människor som redan finns runt mig! Korta och långa möten med olika personligheter, ett litet samtal i mataffären, en hastig knack på dörren i ett litet ärende eller en mysig grillmiddag - det finns alltid möjlighet till möten människor emellan:)

Sen kan det också bli oväntade möten, sådana man helst hade valt bort för att tiden inte räcker till. Som på jobbet, när en ansvarig inte är på plats och en annan människa får för sig att komma och installera vår nya telefonväxel! Gissa vem som får rätt många frågor då .... varför ska jag veta en massa om detta bara för att jag råkar vara placerad på kontoret? Jag som knappt ens visste att vi skulle ha en ny växel överhuvudtaget! Det fick liksom inte riktigt plats i min planering för dagen. Lägg också till min sirapshjärna;) Men det var ingen dålig dag på jobbet, bara inte riktigt som planerad.

Huvudet mitt, som har bestämt sig för att inte riktigt acceptera det här underbara sommarvädret vi har just nu, ger mig sirapshjärna. Irritation och tungpanna. Ni skulle bara visst hur irriterad jag kan bli på skatungarna som väcker mig "mitt i natten" med sitt hesa kraxande och som sen håller mig vaken i princip tills väckarklockan ringer. Eller att jag tappar linsen i tvättfatet, spiller tandkräm på tröjan och får en jordgubbsfläck på blusen. Allt medan det molar av trött seghet i pannan och kroppen känns tung som bly. Gnällspik - ja, definitivt. Och nu ska jag sluta. Jag har trotsat och utmanat mig själv hela dagen, belönade mig med en kopp te när jag kom hem efter jobbet och sen var det faktiskt lokalt ganska mulet så jag passade på att äntligen få ordning på kläderna efter den nedfallna klädstången. Riktigt stolt faktiskt:) Men det kan ju visserligen vilken ärthjärna som helst klara:)

Att vi sedan kunde sitta ute på terrasen och äta kvällsmat blev än mer belöning! Och nu är det dags för mer te:), god sömn och en förhoppning om att skatorna den kommande gryningen terroriserar en annan trädgård! Annars riskerar de ett möte de inte vill vara med om ...

Önskar er många, spännande möten!

7 kommentarer:

 1. Men du vännen, du är verkligen ingen gnällspik och jag tycker för övrigt att det var roligt att läsa :)) Jag tycker naturligtvis inte att du gjort dig förtjänt av att råka ut för så mycket "elände" men det får ju mig att inte känna mig ensam i världen. För "eländet" händer ju mig med, extra mycket vissa dagar. Och dessa skatungar skulle jag bli gaaalen på. Rent farlig skulle jag bli. Jag skulle säkert svära och skrika att jag ska skjuta dom med bössan!! Fredliga jag äger inte en bössa och svordomar är jag mycket sparsam med. I vanliga fall. Bra att du fixat klädstången också ;)

  Ja tänk alla dessa människor vi möter under vår levnadstid. Många spar man i minnet och hjärtat och andra inte alls, nånstans...

  Kram och god natt!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, fina du! Du är en av de pärlor jag väldigt gärna skulle vilja träffa i verkligheten. Jag tror vi skulle ha väldigt mycket att prata om och kunna åstadkomma väldigt trevliga fikastunder tillsammans. Dessutom huserar vi i helt olika delar av landet och det ger redan ett fantastiskt utbyte, tycker jag:)

   Kram och god natt till dig också!
   Suz

   Radera
  2. Ja o jaaa, jag är säker på att vi skulle ha det toppenbra! :)

   Hoppas du haft en bra dag och att du fick sova ostört utan skator...

   KRAM

   Radera
 2. Kära Suz, vi måste ta tag i detta, jag har redan en plan, frågan är bara om den är teoretiskt genomförbar, måste få lite koll på mitt schema och sådant men sen så mailar jag dig, har semester från slutet av juli, (Om jag nu inte tvingas att ändra den med tanke på vad arbetsgivaren sagt till sydsvenskan idag). Vi hörs snart!

  Kramar

  Nettan

  SvaraRadera
 3. Varför skapades skator? När jag var liten gillade jag fågelarten. Fast mina föräldrar sa att de var jobbiga och skräniga. Färgen tilltalade mig. Sedan dess har vi haft många duster om i trädgårdarna.
  Möten med fina människor är något helt annat. Gamla bekantskaper som hållit i vått och tort genom flera år är guld värda.

  SvaraRadera
 4. Möten som ger något, är såå mycket värt!
  Tänk att vi faktiskt möttes den där kvällen...och nu kan jag följa dig!

  Det är jag glad för! Kanske om jag är ute på en liten trip, får jag säga hej?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Och jag är glad att få följa dig:)
   Självklart är du välkommen, om du är ute på en liten roadtrip i vårt vackra landskap. Det skulle göra mig glad!

   Kram
   Suz

   Radera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz