torsdag, juni 06, 2013

Sommarkänsla

 
Vi är framme i juni och sommaren är här! De svenska jordgubbarna kan avnjutas och maten intas med fördel på terrassen:) Som ikväll, hemmagjord pizza på grillen, med fantastisk topping - chèvre, smörstekt rödlök med socker och balsamico samt blå vindruvor och lite olivolja. Mums, tack svåger för inspirationen:) Ett gott rosévin till detta, en perfekt avslutning på en riktig sommardag.
 
 
Pelargonernas prakt gör mig stolt. Men jag har sagt det förut och säger det igen, det beror nog mer på tur än skicklighet;)
 
På min väg till och från jobbet passerar jag skog, ängar och åkrar. Första skörden är igång - i måndags högg lantbrukaren sin vall och fick gira för en stork som promenerade omkring i sakta mak. I tisdags morse hade storken ersatts av ett nervöst rådjur som trippade fram och igår eftermiddags fanns det istället två storkar där. Nu hade det också blivit massor av vita balar på fältet - juni - sommar - skön känsla!
Det är sommar - knappt jag fattar det!

4 kommentarer:

 1. Åh, vad härligt det låter. Tyvärr går min morgontur genom en morgontrött stad och en buss packad med trötta gymnasieelever. Ha en skön dag! Anita

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig avslutning på dagen, låter ljuvligt. Ha en fin fredag.

  SvaraRadera
 3. Visst är det underbart just nu Suz! Den där pizza kombinationen låter alldeles underbar! Här har mannen bakat pizza ikväll. Men ert recept ska jag prova en annan gång! Hoppas du haft en strålande fin dag Suz och får en skön lördag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Så gott ni har det Suz! Livet är sannerligen gott och till för att njutas av. Och som ni gör det. Härligt! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz