torsdag, april 18, 2013

Vackra vårkänslor i mitt sinne

 
De doftar underbart, där på bordet i uterummet ... de vackra pärlhyacinterna! Jag svänger dit om fler gånger än jag behöver, bara för att få sticka ner näsan och dra in den härliga doften.
 
Hoppas de blommar lika vackert och skänker samma glädje hos mina föräldrar och svärföräldrar, de fick varsin kruka i påsk.
 
 
Det har varit några ljuvliga dagar, med ljumma vindar och solsken. Idag blåser det tyvärr halv orkan hos oss, men värmen som möter mig när jag kommer hem och slår upp uterumsdörren är enorm. Jag tror bestämt min bästa tid är nu:) När alla träd och buskar vaknar och det kikar upp små knoppar ur jorden. Förväntansfulla blickar mot rabarbern, har den kikat upp än? Bredvid finns vackra pioner och mina svagt aprikosfärgade trädgårdsvallmo.
 
Vi har rensat löv och annat torrt och vissnat i trädgården ett par kvällar denna veckan. Ikväll gav sig mannen på att börja lufta gräsmattan och gissa om det blir en massa säckar mossa att åka till tippen med! Men imorgon får det bli lite städning inomhus, byta sängkläder - finns det något skönare än att gå och lägga sig då?
 
Jo, så är det - min bästa tid är nu!
De efterlängtade utestunderna, med en kopp te i solen:) 
5 kommentarer:

 1. Låter som du tar hand om dig och har det mysigt. Precis som det ska vara!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Låter ljuvligt!! Våren har inte riktigt kommit igång här men jag tror vi skulle få sol i helgen. Men jag har också uterum och där har vi redan börjat mysa in oss.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Här försvann snön trädgården idag så nu är det bara blött. Tar ett tag innan vi kan göra något där... Längtar.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Ja, det är verkligen en underbar tid nu. En tid fylld av hopp och förväntan. Då allt är möjligt och då vi alla vaknar upp ur vinterdvalan. Och det där underbara ljuset. Som jag har längtat efter det. :)

  Njut och ha det gott vännen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Ja det är en underbar tid nu då naturen vaknar ur sin sömn! Härligt med pärlhyacinter, med sol och värme. Tyvärr gör ju blåsten att man kastas lite bakåt men men sol och värme kommer nog åter igen!

  Många kramar
  Nettan

  SvaraRadera

Tack för din kommentar! Jättekul att du tittade in här hos mig, hoppas du återvänder:) Kram Suz